Citat:
În prealabil postat de jeny
dragii mei, am citit indelung si m-am tot gandit daca sa scriu sau nu... eu cred ca avortul este iubit mai intai de femei!, da.. da nu va suparati pe mine, e parerea mea personala, pentru ca nimic si nimeni nu poate obliga o femeie sa faca avort decat...propria constiinta...dar din pacate "lumea" ne vrea mame moderne, mame libere, mame transformate in femei de afaceri, in orice fel de "mame" dar in MAME CRESTINE NU!!!spunea cineva de Mihaela Tatu ca este de 3xfemeie dar...niciodata crestina!!! cum sa ne mai jertifim daca vrem sa fim egale cu barbatul?? si nu numai egale ci mai sus daca se poate!!?? nu nu ma intelegeti gresit sunt si eu femeie dar vreau sa mor Mama...nu femeie de afaceri, nu femeie libera, nu mama de wekend...ci MAMA iertati-ma sunt sigura de reactia voastra de aceea am cumpanit mult dc sa scriu sau nu. dar am ales sa scriu...sincer consider ca cea mai frumoasa perioada a vietii mele a fost perioada sarcinilor, se spune ca in timpul maternitaiti chipul capata o noua expresie, Expresia Mamei..
jenica MAMA asa cum spui tu...
|
Avortul este o crima...omoara o potentiala fiinta. Dar sunt pentru avortul terapeutic si in cazul avortului in urma unui viol. Sunt femeie am un copil si consdier ca si viata mea conteaza cand viata mea imi este pusa in pericol sau sunt obligata sa aduc pe lume un copil rezultat in urma unei crime ca violul:crima psihica si fizica asupra sufletului si trupului meu. faptul ca sunt femeie nu inseamna ca sufletul, trupul si sanatatea mea conteaza mai putin decat cea a copilului care nici macar nu s-a nascut. D-zeu nu poate fi atat de nedrept... Urmati-l pe Iisus..urmatii vocea si veti auzi adevarul. Viata unei femei nu inseamna mai putin decat viata unui barbat. In acest caz daca femeia este supusa de preoti sa moara o data cu fatul nenascut doar pentru a fi martira va invit si pe voi dragi barbati sa muriti o data cu sotiile voastre VA CONVINE?
Nu cred...asadar...nu va mai buricati . Am citit pe niste situri crestine ca preotii chair incurajeaza femeile sa se sinucida adica sa moara o data cu pruncul nenascut...cica vor deveni martire. Dragi preoti ...daca ati fi fost femei nu cred ca var fi trecut prin gand acest gand pagan! Nu e de la D-zeu cu siguranta.
iar draga mea...sa fiu femeie nu inseamna doar sa fiu mama...atata timp cat si barbatii isi pot ajuta femeile in treburile casnice, gospodarie, educatia copiilor si daca acesti soti ar fi asa crestini precum pretind...ar putea da o mana de ajutor femeii ca nu a facut acel copil cu degetul ...scuzati-mi expresia. Daca tot zici ca femeia e condamnata sa fie mama pai si barbatul e condamnat sa fie TATA cu toate ca de multe ori se uita intentionat acest aspect.
Si draga mea atata timp cat civilizatia si evolutia ne-a dat un pic de timp liber..cu masina de spalat, gradinite, alimente semipreparate, da-mi si mie dreptul sa fiu FEMEIE. Chiar si in antichitate femeia s-a putut realiza politic social si familial atata timp cat a fost si mama. Stii darurile cu talantii? Pilta lui Iisus nu s-a referit doar la barbati cred. Atata timp cat ai creier si daruri de la D-zeu ...foloseste-le si nu fi puturoasa limitandu-te doar la a fi mama. A fi mama nu inseamna sa fiu sluga copiilor...copii si sotul te pot ajuta sa te realizezi. De aceea iti propun sa iti alegi barbatul care merita sa ii faci copii si te respecta...altfel aduci acei copii la suferinta si la lipsa de respect pentru insasi mama lor.
Si ce ziceai? ca femeile vor drepturi ca barbatii/????Draga mea femeile au aceste drepturi de la D-zeu poate chiar mai multe decat au barbatii dar ce sa ii faci daca egoul masculin a predominat in istoria omenirii. Noi deja avem aceste drepturi DAR AM FOST PRIVATE DE ACESTE DREPTURI de catre (unii barbati)
Poti sa fii mama crestina si in acelasi timp sa fii femeie de afaceri sau implicata in politica. sa fii mama crestina inseamna sa iti pui tolu in cap si sa trantesti 36 de copii de cat e capabila o femei sanatoasa sa nasca intr-o viata de om?
Priveste in lumea occidentala. Femeile au aceleasi drepturi ca fiinta umana si ai sa vezi si nivelul lor de dezvoltare. De ce? pentru ca nu se cramponeaza de a "da" drepturi...dar recunosc drepturile cetatenilor de orice sex, rasa, religie ca fiinta umana.
Deci repet sunt pentru avortul terapeutic si avortul sarcinilor in urma violurilor (bineinteles daca acele viitoare nefericite mame consimt sa il faca, daca decit sa il pastreze abia atunci e considerata martira).