:)Colors,iti multumesc pt.inregistrarea pe care mi-ai dat-o,nu este spre sminteala, caci am mai auzit vocile celor rai si ce spuneau ei de:avort,de homosexuali,de fetele si femeile cu pantaloni,de cele care avorteaza,de cele care se fardeaza,de cele care se vopsesc,de cei care fumeaza,de cei care au bijuterii si nu au SFANTA CRUCE CARE II ARDE,si cum ca ii ard toate obiectele sfinte si Slujbele Sfinte si tot ceea ce este sfant si legat de sfintenie ii arde,am auzit cum numeste porci pe cei care mananca repede si cu lacomie,care mananca pe saturate(pana se indestuleaza),si de cei care mananca fara sa se inchine si fara sa se roage,nebinecuvantand masa si nemultumind LUI DUMNEZEU pt.hrana cea de toate zilele,de cele care poarta fusta scurta,in cateva cuvinte incheia cu toti acestia sunt ai lui.Iertati-ma ca v-am spus unele ca acestea, dar asa a ingaduit Dumnezeu sa aud si eu si ceilalti care erau de fata si din pacate,este tristul adevar,dar DUMNEZEU ESTE CU NOI SI NOI SA FIM CU EL, caci EL NE IUBESTE NECONDITIONAT.
|