16.05.2007, 19:27:46
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 05.12.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
:)Colors,iti multumesc pt.inregistrarea pe care mi-ai dat-o,nu este spre sminteala, caci am mai auzit vocile celor rai si ce spuneau ei de:avort,de homosexuali,de fetele si femeile cu pantaloni,de cele care avorteaza,de cele care se fardeaza,de cele care se vopsesc,de cei care fumeaza,de cei care au bijuterii si nu au SFANTA CRUCE CARE II ARDE,si cum ca ii ard toate obiectele sfinte si Slujbele Sfinte si tot ceea ce este sfant si legat de sfintenie ii arde,am auzit cum numeste porci pe cei care mananca repede si cu lacomie,care mananca pe saturate(pana se indestuleaza),si de cei care mananca fara sa se inchine si fara sa se roage,nebinecuvantand masa si nemultumind LUI DUMNEZEU pt.hrana cea de toate zilele,de cele care poarta fusta scurta,in cateva cuvinte incheia cu toti acestia sunt ai lui.Iertati-ma ca v-am spus unele ca acestea, dar asa a ingaduit Dumnezeu sa aud si eu si ceilalti care erau de fata si din pacate,este tristul adevar,dar DUMNEZEU ESTE CU NOI SI NOI SA FIM CU EL, caci EL NE IUBESTE NECONDITIONAT.
|
dar de ce acea inregistrare nu vorbeste de barbati crestini care se cred crestini umilind femeia cum s-a intamplat pana aqcum 200 de ani cand femeia era consdierata inca animal care traieste pe langa casa omului. De ce nu vorbesc de barbati "crestini" care incurajeaza prostitutia alegandu-si una de pe la colturile strazilor. De ce nu vorbesc de barbati betivi care isi bat femeile chiar insarcinate, de barbati care nu spun un cuvant de mangaiere sau sa isi ajute sotia insarcinata sau care mai are in grija cativa copii...dar il loc isi ia ziarul si se propteste in fata televizorului mai nou calculatorul. e frumos ca un preot sa vorbeasca asa porcos? Si daca eu port panaloni are ceva preotul ala cu mine? Nu mai suntem in evul mediu sa ma acopar cu sute de toale ...asa as pretinde si barbatilor ca nu mai folosesc aceleqsi toale soiase folosite acum 1000 de ani. Si daca au bijuterii? in asa se masoara credinta? Cat de superficial. Unde e iubirea de aproape care ar trebui sa o auzim din gura preotilor care stiu doar sa judece...exact ce Mantuitorul a venit si a reprosat fariseilor. Faptul ca traiesc intr-o manastire ii face mai buni decat noi prostimea? Asta o face pentru sufletul lui si daca doreste sa ajute cu sfaturi...draga Doamne ajuta...dar daca vii sa improsti cu noroi nu esti mai mai bun decat cele care poarta bijuterii si fuste scurte. oare s-au intrebat de ce acele biete fete au ajuns la aceasta degradare morala? Le-a intrebat cineva vreo data s-a dus sa le ajute cineva cu un sfat si sa le sfatuiasca sa nu isi mai bata joc de trupul ei? Dar stiti sa le aratati cu degetul!!! SI GHICI CU CINE SE PROSTITUEAZA ACELE FETE CU FUSTE SCURTE!!!! Cu barbatii care acei preoti nu ii mentioneaza. Eh cate mai sunt de schimbat...si schimbarea trebuie sa inceapa din varf din randul preotilor si calugarilor. Cine sunt preoti calugari? majoritatea sunt tineri care nu au trecut testul vietii si speriati s-au refugiat in manastiri iar acum dupa cateva zeci de ani imi dau mie sfaturi cum sa traiesc in jungla! Un preot de pretuit e ala care se zbate in a rezolva problemele enoriasilor. le asculta cu atentie pasul, se pune in situatia celui care se spovedeste si apoi ii da sfaturile necesare si canonul si nu sa judeci si sa improsti cu noroi...de astia am mai vazut...Alea care avorteaza de ce o fac oare? din cauza acelor responsabili si credinciosi care le-au fortat in cele din urma sa isi ridice fusta si apoi fug de responsabilitate? Oare de ce nu au mentionat acei preoti si de aceasta categori de barbati!
Daca tot va dati in stamba ca vreti drepturi mai multe ca femeile...dovediti ca sunteti responsabili!
|