View Single Post
Vechi 13.08.2010, 16:32:00
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Cum sa fie fratele Trice sectar? El apartine Bisericii Adventiste. Care nu este o secta, ci o confesiune crestina respectabila.

Un exemplu de secta este SEO - Secta Extremistilor Ortodocsi. Toti cei care fac parte din ea se numesc pe ei insisi ortodocsi dar s-au razvratit impotriva Bisericii si nu-l recunosc pe Preafericitul Parinte Patriarh Daniel.

V-am mai intrebat, dar nu mi-ati raspuns, dumneavoastra il recunoasteti?
V-aș ruga, dacă știți atât de multe despre această sectă de existența căreia nu a auzit încă nimeni, să îmi precizați minim 10 sau măcar minim 5 membri cunoscuți ai acestei secte !!

Bineînțeles că îl recunosc pe patriarhul Daniel ca patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, însă acest lucru nu înseamnă că sunt de acord cu tot ceea ce face și gândește ! Am mai menționat că episcopul care vrea să fie ascultat de către mireni trebuie să se mențină în limitele sfintei scripturi și ale sfintei tradiții a Bisericii, pentru că altfel riscă neascultarea din partea creștinilor pe care îi păstorește, neascultare care nu ar însemna ieșirea din Sfânta Biserică dar care ar însemna ascultarea mai mult de Dumnezeu decât de oameni, fie ei chiar și episcopi ai Sfintei Biserici !!
Reply With Quote