Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 16.05.2007, 19:49:31
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Intr-adevar este cel rau tatal minciunii dar Dumnezeu a ingaduit sa auzim cei prezenti mai multe:despre faptul ca vrea carne,bautura(vin mentiona cel mai des),femei,ca lupta este foarte mare ca sa mai ia cate un suflet,mentiona de horoscop si se amuza de cei care cred in acesta,numea pe fetele machiate papusi ale lui.etc.nu mai spun caci nu cred ca mai este necesar sa vorbesc de el,sincera sa fiu nu imi face nici o placere ac.discutie.Eu o sa intreb atunci de ce atunci cand o viitoare mamica atunci cand isi face"testul barza"si vede ca este o dunga rosie incepe sa isi puna intrebarea daca va tine sau nu sarcina,daca isi doreste sau nu aceasta sarcina si se consulta sau nu cu cei in care are incredere.Am sa povestesc aici un caz interesant care are f.mare legatura cu"de cand are viata copilul cu adevarat,daca este din momentul zamislirii(a conceperii lui) sau mai tarziu(dpdv.medical)"In calendarul bisericesc ortodox sunt 3trei zamisliri(conceperi)si bineinteles,3trei nasteri:a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS,a Sfintei Fecioare Maria,Nascatoare de Dumnezeu si a Sfantului si Inainte Mergatorul Domnului,Sfantul Proroc Ioan Botezatorul.25martie(Bunavestire=Zamislirea,Concep erea Mantuitorului)-25decembrie=Nasterea LUI,9noua decembrie=Zamislirea(conceperea) Maicii Domnului-8opt septembrie-nasterea Ei,23septembrie=Zamislirea Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul-24=Nasterea Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul iar eu am visat-o pe Sfanta mea protectoare Sfanta Cuvioasa Sebastiana din 7sapte iunie, care tinea SFANTA CRUCE IN MANA(UN SFANT CRUCIFIX)dar aparea in icoana si ma indemna si povatuia sa nu ma vopsesc,sa port fuste lungi si mai multe.Mai tarziu am aflat si descoperit ca de fapt si de drept este Sfanta din ziua cand am fost zamislita adica conceputa din data de7sapte IUNIE,eu avand ziua de nastere 7sapte martie,puteti sa verificati cu calendarul bisericesc ortodox in fata ca se adevereste perioada zamislirii(conceperii),ca si in cele 3trei nasteri si cele 3trei zamisliri din calendar.Asa ca avem Sfinte si Sfinti ocrotitori nu numai din data zilei de nastere ci si din data zilei zamislirii,adica a conceperii noastre.Asadar viata incepe inca din momentul zamislirii si a avorta si avortul nu este o scuza, caci cine se scuza,se acuza, dar nici nu vreau eu aici sa judec pe cineva,iertati-ma ca v-am suparat, daca v-am suparat cu afirmatiile mele,dar asa a ingaduit Dumnezeu ca sa fiu mai mult convinsa ca Viata incepe cu firul rosu=Mantuitorul(dunga rosie,bara rosie de la testul barza)adica din momentul conceperii(zamislirii)fiecaruia.Ce-ar fi fost daca Mantuitorul ar fi fost avortat ca nu avea viata din momentul conceperii,zamislirii Lui?
Am mai fi fost noi mantuiti atunci?Sau daca marile genii ale omenirii ar fi fost avortate,am mai fi avut noi mari valori de arta allias capodopere de arta nemuritoare,neperisabile,nepieritoare si vesnice?Sau daca Maica Domnului si toti Sfintii si Sfintele ar fi fost avortati,Cine ne-ar fi ajutat sa ne mantuim cu totii?
Reply With Quote