Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Dragul meu, tu vorbeai prostii și te faci că pricepi altceva din ce zic eu ca să ai ce combate ca să te scoți că defapt aveai dreptate... că defapt tu ești vrednic că aperi ce știu eu ce visezi dumneata...
|
Cred ca am fost destul de clar si oricine imi citeste mesajele poate spune asta. Nu am de ce sa "ma scot",doar am afirmat si explicat ceva,atata tot. Dumneata te-ai aprins din motive numai de matale stiute.
Citat:
Încă odată citește fără să te revolți ce am scris și ai să-mi dai dreptate mie că eu Domnului i-am dat, deci nu te mai certa cu un moș de 92 de ani, bătrân și bolnav ce stă să moară... care te și iubește cu dor nespus...
|
1. Nu cred ca ai 92 de ani.
2. Am citit totul,mi-a ajuns. Te-am si citat destul.
Citat:
Păi dacă nu ai face speculații la adresa Cuvântului lui Dumnezeu, ai pricepe ce am scris despre Iisus Hristos...
|
Treaba dumitale ce ai scris,eu vorbeam despre sinucidere.
Citat:
Vai de cel prin care vine sminteala! Deci vezi dumneata, sinuciderea e un păcat net inferior... că practic ucizi un trup...
|
Deci hotaraste-te: discuti despre sinucidere sau ucidere?? Ca sunt termeni opusi acela de a ucide pe cineve si a te sinucide! Eu vorbeam de sinucidere,care e un pacat capital,am si dat detalii. In schimb nu am primit decat pareri personale,nimic concret,negru pe alb!
Deja ducem discutia spre ridicol,vorbim la fel si ne intelegem diferit! Eu am spus despre sinucidere,NU ucidere. Si interpretarea ad-literam a acestui termen nu are absolut nicio legatura cu lepadarea de sine,suferinta de bunavoie etc. Absolut niciuna. Un sinucigas e un sinucigas,iar un sfant e un sfant. Rog doar atat: sa nu-i punem in aceeasi oala!
Citat:
păi cum să discute un boșorog de 92 de ani ca mine cu niște copii... copii la minte, că la suflet trebuiau să fie ei copii...
|
Mai nou stii si sufletele fiecaruia... interesant
Citat:
Deci mă iartă pe mine
|
Dar am acuzat sau osandit pe cineva??
Citat:
Buna sinucidere e Calea!... spre Viața Veșnică!
|
Deci nici pana acum dumneata n-ai inteles ca nu la asta m-am referit cand am spus ca sinuciderea e cel mai mare pacat?
Citat:
„Au doară” nu s-a dus Domnul la Moarte sigură prea puțin credinciosule?.. din dragoste de frați... ăia care fac voile Tatălui din Ceruri. Tatăl Nostru!
|
Si dumneata din toata treaba asta ai inteles ca Iisus S-a sinucis?? Interesanta teorie.
Si mai sus spuneai ca nu ma judeci,insa necontit sunt numit "putin credincios". Nu ca nu as fi,dar ma intreb unde e smerenia unora?