View Single Post
Vechi 13.08.2010, 22:57:57
52ZIZO 52ZIZO is offline
Banned

Data înregistrării: 24.06.2010
Locație: Japonia
Religia: Ortodox
Implicit mai varsa-ti veninul si pe altii!

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Draga mea , mintea ta e un pic incalcita, sau poate doresti sa incalcesti mintile altora.

Spui: cel ce a facut filmul nu era OM?
am sa analizez aceasta propozitie.
1. Am spus vreodata eu ca nu era om? Oare de ce pe tine te-a dus gandul la asta? Incep sa cred ca cel care a facut filmul era om, dar saracul nu facea din propria lui vointa asta ci indemnat de Diavol pentru a induce in eroare oamenii crestini buni iar tu fara sa vrei ai pus sub alta lumina acum totul prin intrebarea asta. E adevarat ca toti suntem oameni, dar unii pe cale buna cu ganduri bune si altii pe cale rea cu ganduri rele.
2. Ai scris OM cu litere mari de tot ceea ce se intelege ca omul e mai presus de orice si oricine. E o chestie psihologica. Atunci cand cititorul vede OM cu litere mari e ca si cum ar fi ceva suprem si asa este cel putin in mintea celui care scrie adica a ta. Iata cum esti deja pe calea cea rea si in loc sa te intorci inapoi alergi pe ea. Suprem este Dumnezeu si Domnul Iisus Hristos. Oamenii sunt mici si umili. deci cu litere mici.

Cand am spus ca noi ne spunem unul altuia si incercam sa intelegem fireste ca inseamna si scris, si citit, si spus, dar asa e diavolul ispiteste intotdeauna. Nu conteaza cum te manifesti in credinta, prin scris, citit, cantat, vorbit, ci conteaza daca o faci asta doar pentru a-ti arata iubirea fata de credinta sau o faci pentru a sminti oamenii de pe calea cea buna.
Ai dreptate, am gresit scriind cu litere mari. Intentionam doar sa subliniez cuvantul. Nicicand as spune ca omul ar fi ceva, cand in realitate este tarana si atat. Dar ce zici de americani si englezi ca scriu intotdeauna in mod obligatoriu pronumele personal "eu" cu litera mare "I"?
Reply With Quote