View Single Post
Vechi 13.08.2010, 23:18:13
georgiana.gabriela georgiana.gabriela is offline
Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Cine sa va mai inteleaga????
Te iau eu de mana si te duc prin cateva biserici sa vezi ce fel de dumnezeu se propovaduieste in muuuuuulte astfel de lacasuri, nu mai vorbim de manastiri.
Ai sa "vezi" acolo ca Dumnezeu este de fapt un tip, nu stiu cum sa-i zic, ce te asteapta la coltul blocului gata sa-ti dea una in cap la cea mai mica greseala.
Stiu ca, in general, Biserica nu este de acord cu aceasta imagine, cel putin in vremea noastra. Dar aceasta imagine se propovaduieste.
Sigur ai fost la Ortodocsi? Parerea mea: ori ai nimerit la cine stie ce secta, ori te-ai dus intr-o biserica ortodoxa si-ai vazut cateva persoane de prost exemplu, si atunci ai zis ca toti sunt la fel, ori poate chiar ai nimerit intr-un astfel de loc (poate cel mai rau exemplu), - ceea ce nu cred - si ai ajuns sa generalizezi.

Daca cineva este de vina ca intr-un anumit lacas (biserica) ortodox nu este ordine sau liniste, aceea sunt unii dintre oameni, sau mintea care-si imagineaza asemenea dezordine (fie si daca aude un copil ca plange sau ca tipa), in niciun caz Biserica sau Hristos nu este de vina, ci cei care nu au respectat randuielile Lui.