View Single Post
Vechi 14.08.2010, 01:40:02
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Bolile sunt rezultatul pacatelor, dar s a facut si un experiment prin care trei condamnati la moarte prin spanzurare au avut drept alternativa dreptul de a trai hranindu se unul numai cu ciocolata, unul numai cu cafea si unul numai cu ceai ( sursa Lumea medicamentelor ) Trei ani a trait numai cel care s a hranit cu ceai, iar ceilalti au murit, cred eu chinuiti...nu mai retin exact dupa cat timp, va invit sa cititi cartea...

Medicii care sunt departe de credinta Sfintei Iustina, merg pe la prezentari, sunt serviti cu cate ceva sau nu musai, si apoi sunt disperati sa recomande nu stiu ce minune de medicament, si astfel de lucruri se intampla si s au intamplat si cu alti oficiali, ca sunt bine specializati d alde Sfantul Ciprian inainte de crestinare, nu e greu deloc sa le faca rost de niste halucinatii unor piloti care i pot scapa de unii care i au impiedicat sa faca niste vanzari bune de vaccinuri samd.

Insa astea sunt timpurile, si mai avem ani buni pana sa renuntam la minunile orgoliilor academice, si atunci o sa fie definitiv.

Eu as fi curioasa daca in locul bicarbonatului nu ar fi mai bun propolisul plus altele cumva echivalente produsului unguresc de stimulare a productiei de celule stem prin terapie naturista, gen cartilaj de rechin, noni si altele.
Reply With Quote