Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Printre multe povesti amintiti si aceasta veche poveste: noi suntem cei care au pastrat credinta de la inceput.
Poveste pe care am anticipat ca o veti spune.
Doar un amanunt ati adaugat: ceilalti sunt sarlatani. Trebuia sa-mi imaginez :))
Cele bune...
|
Tipic sectar. rastalmacirea in tot si toate.
Ati zis: ceilalti sunt sarlatani. Cand am afirmat eu asa ceva? Eu am spus ca americanii vostrii au luat numele de la Sarbatoarea noastra crestina si au infiintat in anul 1900 secta voastra si ca asta este sarlatanie.
Acum cei care v-ati pierdut sufletele in sanul acestor secte, nu sunteti sarlatani, Doamne fereste, sunteti pacaliti de Diavol. Atat. V-a pacalit si orbecaiti pe o cale care nu duce nicaieri.
Acum in legatura cu acuzele de povesti. Ce usor incercati sa induceti in eroare oamenii, strecurandu-le in suflet indoiala despre adevarata credinta spunandu-le ca sunt povesti, profitand de faptul ca nu toti au avut posibilitatea sa studieze istoria omenirii, istoria religiilor si deci sunt in necunostinta de cauza. Oameni incercati sa studiati cat mai mult despre toate religiile, cititi tot ce puteti citi, si apoi trageti concluzia singuri care e adevarata credinta. Eu zic ca se poate.