Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 16.05.2007, 21:31:04
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Colors
Jenica eu sigur am sa trag o concluzie, si la fel si Sebastiana si poate si altii. Din pacate nu este deloc simplu, vezi bine, cu cei in neputinta. Bun este cuvantul dar pentru dillema e nevoie de mult mai mult ajutor, sa iasa din ratacirea in care se afla. Totusi nu a ajuns intamplator aici pe forum, poate ca Maicuta Domnului a trimis-o. Sa nadajduim ca prin rabdare va scapa de duhul acesta viclean care o amageste. Sa nu te superi dillema, am spus cu sinceritate.

Maica lui Hristos sa te ajute sa scapi de necredinta! Daca vrei, ai putea sa faci cate o mica excursie pe la cate o manastire, macar asa ca recreere, chiar daca nu crezi. Sunt nenumarate locuri frumoase in tara, sunt sigur ca te-ai simti bine si ti-ai linisti sufletul.

Liviu
Daca zici tu ca sunt ratacita daor ca nu implinesc tiparele care le-ati stabilit voi... ca nu vreau sa fiu supusa si mama acasa sa stau intepenita sa vina sotul sa imi porunceasca ca de e "capul femeii":))) sa accept sa mor ca "martira" ca asa vrea un calugar care nu are habar de anatomia femeii ca e "rusine", ca femeia e diavolul intrupat cum s-a vehiculat in vechime, ca menstruatia femeii este un balaur. Mai lasati povestile si reveniti la realitate. Eu cred ce a spus Iisus si in Noul Testament si urmez preotii care au iubirea de oameni nu care judeca si arunca cu noroi in "femeile cu pantaloni" sau care indraznesc sa ridice glasul in fata barbatului. OUh...suntem in secolul 21 ...mai treziti-va. Iar diavolul vicleniei...nu stiu pe ce parte s-a asezat. Exact asa zic si eu...ca Maica Domnului m-a trimis poate se mai lumineaza si alte minti cu "viziunile mele" ...pai ce eu nu am dreptul la viziuni? Oh Doamne mare e gradina Domnului! IAr ce am zis pana acum sunt sustinute si de Mantuitorul.
Reply With Quote