View Single Post
Vechi 14.08.2010, 13:48:39
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Asa este, Miha-Anca, subscriu. Daca bunicul meu nu lua ceaiurile de paducel si talpa-gastii pentru hipertensiune si nu se lasa tratat de bunica mea cu leurda pentru pietre la rinichi, acum nu mai era in viata. Doctorii l-au pus sa ia un pumn de medicamente si dupa vreo doua ore, a lesinat... erau mult prea tari pentru organismul lui. In familia mea am multe cazuri de vindecare pe baza medicinei naturiste, asa incat nu cred, ci sunt convinsa de efectele ei, pentru ca le-am vazut si chiar le-am simtit pe pielea mea.

Offtopic, dar legat de credinta si certitudine: am auzit un cuvant frumos legat de importanta si trainica iubirii, in raport cu credinta si nadejdea. Credinta nu este vesnica, pentru ca ajunge sa se transforme in certitudine, dupa cum nadejdea ajunge sa se transforme in implinire, dar iubirea ramane, dintre toate, pentru ca nu se mai poate transforma in nimic, ea insasi fiind suficienta si cuprinzandu-le pe toate.

O fi si hreanul acela bun de asa ceva, insa eu stiu ca este foarte bun pentru dureri de cap si pentru stimularea cresterii parului.