Eu nu sunt inversunata...nu sunt impotriva acestui tip de tratament..stiu ca fiecare fructa, leguma, planta medicinala ajuta organismului...dar in acelasi timp imi este greu sa cred ca un om bolnav grav se poate vindeca doar cu astfel de tratamente (si mentionez ca am citit despre pr. Paisie si multi altii)
Citind postarile voastre, mi-am adus aminte de o poveste a mamei mele despre mine cand eram bebe...am avut mari probleme de sanatate, varsam aproape din orice...ea lua peste tot vasele mele pe care le steriliza de fiecare data...ajunsesem la 11 ani sa am doar 27 kg.
Si dupa ce ca aveam aceasta problema, am captat si o otita urata...era efectiv pericol sa stau in curent. Ideea este ca am plecat cu totii cu trenul intr-o vizita la o matusa de-a tatei care statea la munte...pe tren a fost curent, astfel incat eu am ajuns cu capul in pioneze...urlam de durere...aveam doar cateva luni. Matusa lui tata s-a dus si a adunat foi de brusture, mi-a pus ulei cald in urechi si m-a pansat cu acele foi...am adormit, dupa o noapte de somn m-am trezit vindecata...cand mi-a dat foile jos mama s-a speriat cat puroi se adunase in ele...m-au spalat cu ceai de nu stiu ce si au repetat reteta...s-a mai adunat putin puroi...dar asta a fost tot...de atunci pana in ziua de azi n-am mai avut probleme.
Am spus ca la 11 ani aveam 27 kg, pt ca apoi in mod miraculos mi-am revenit la normal de la o simpla pofta pe care mi-a facut-o o colega de clasa...aceasta manca paine cu unt si miere de albine...arata asa frumos acea miere galbena pe untul alb ca mi-a facut pofta...cand am ajuns acasa (unde aveam paine calda si miere din belsug pentru ca aducea tata iar eu nu mancam ca imi era sila), am mancat o paine cu unt si un borcan mare de miere...mama a crezut ca l-am impartit la copii pe strada, ca mai aveam astfel de obiceiuri. De atunci mi-a revenit pofta sau cheful de mancare...am inceput sa mananc normal pt un copil de varsta mea...
Mai tarziu, dupa ce am terminat facultatea, datorita oboselii am intrat intr-un mare deficit de fier, magneziu si calciu...am facut un tratament homeopat si am baut doar apa de tarate...este adevarat ca in vreo 2 luni cand am repetat analizele ajunsesem la normal cu toate...
Nu mai povestesc de fratele meu pe care la 27 ani l-am internat in coma diabetica si a ramas apoi sa faca insulina de 6 ori pe zi...prin reflexoterapie pe coloana si in talpa piciorului si cura cu salata de papadie i s-a stimulat pancreasul sa secrete singur insulina, astfel incat incet a renuntat sa-si mai injecteze insulina.
Deci am ceva cunostinte de astfel de tratamente chiar pe pielea mea...insa, am si alte exemple negative care au dus si la moarte...de aceea spun ca sunt situatii in care e bine sa apelezi la doctor.
|