View Single Post
Vechi 14.08.2010, 20:57:02
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Am si eu o mica nedumerire,si ca sa nu mai deschid alt topic aiurea am sa postez aici. Legat de sfarsitul lumii avem ca semne cele scrise in Apocalipsa si mai stim ca exista si proorocirile sfintilor (unora dintre ei). Nu am dat asa mare importanta sturdierii acestui aspect insa stiu - de fapt stim cu totii - ca sunt unele semne ce trebuie sa se intample. Unul este refacerea templului din Ierusalim,altul marele razboi (adica al 3-lea razboi mondial cel mai probabil),altul insemnarea cu semnul fiarei (microcipul) etc. Intrebarea (sau nedumerirea) mea este alta: in ce ordine se vor desfasura evenimentele premergatoare sfarsitului lumii? Stim ca de la pecetluirea cu cipuri nu va mai fi mult timp,deci cate s-ar mai putea intampla?

Sa fie oare primul marele razboi,in urma caruia omenirea va suferi enorm iar planeta va fi una distrusa,cu mari probleme? Iar atunci sa se ridice antihristul ca salvator,facand templul de la Ierusalim ca ulterior sa fie proclamat oficial (la finalizarea aceluia) conducatorul lumii,salvatorul omenirii? Si in final,hrana fiind putina,sa fie rationalizata si astfel oamenii sa fie fortati sa accepte semnul? Aceasta sa fie si prigoana crestinilor? Voi ca pereri (idei) aveti?

PS discutia sa fie tratata ca una libera,fara o importanta prea mare,am intrebat doar de curiozitate.

Doamne ajuta!
Doamne ajuta, Raoul,
In opinia mea un semn mare a fost si caderea comunismului.
Unificarea Europei este un alt semn mare (este o refacere a imperiului
Roman, desigur pe alte baze, pasnice, dar tot o refacere e)
Posibilitatea raspandirii Evangheliei la toate popoarele prin radio si TV
este tot o proorocire ca si implinita, si altele.
Ati spus bine de posibilitatea refacerii Templului de la Ierusalim. Adica,
evrei vor incerca sa-l reconstruiasca, se va isca atunci o criza de mare
anvergura, cu riscul izbucnirii celui de-al 3-lea razboi mondial, dar un
"salvator" va reusi sa opreasca dezastrul. Va obtine o pace foarte bine
apreciata de marele public care va fi fascinat de "personajul" respectiv.
Printr-un compromis inteligent Templul se va reconstrui, iar personajul
isi va incepe ascensiunea.
Impunerea cipurilor implantabile va urma dupa aceea, iar razboiul va
fi ultimul.
Acest "scenariu" luati-l ca si parere personala.
Doamne ajuta, Raoul.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote