View Single Post
Vechi 14.08.2010, 21:26:23
Vlad-Alexandru Vlad-Alexandru is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

MOARTE INCERCARILOR DUSMANILOR CRESTINISMULUI! MOARTE TRADARILOR! MOARTE EREZIILOR! MOARTE FRANCMASONERIEI! MOARTE ECUMENISMULUI! MOARTE PAGANISMULUI!

Acestea le-am zis! Arata-mi unde am condamnat un singur om la moarte! Inainte de a te apuca sa faci acuzatii desarte citeste pana la capat si cu atentie ceea ce am scris, frate, caci nu am condamnat pe nimeni la moarte ci doar incercarile lor de a corupe Biserica Ortodoxa si religiile pagane si ereziile! Unde am zis moarte unui singur om???? Eu nu as ucide nici macar o musca! Si tu zici de mine ca as condamna la moarte pe cineva???
Ti se pare ca am o atitudine extremista! Atat!Daca m-ai cunoaste n-ai mai avea aceeasi parere! Dar ce sa faci cand lumea e cotropita de ecumenism care este panerezia timpurilor noastre? Cand se incearca amestecarea Adevarului cu minciuna, a dreptei-credinte cu eresul?Pana si Sfantul Nicolae l-a pocnit pe ereticul Arie din cauza ereziilor pe care le scotea pe gura! Cauta pe youtube videoclipuri cu Parintele Amfilohie Branza, ucenicul lui Iustin Parvu! Si de el vei zice ca este extremist?
Doamne ajuta, frate!