View Single Post
Vechi 14.08.2010, 22:54:42
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Ha, ha, ha ...
De unde stii ca sunt ateu convins?
Ti-ai dat seama din 2-4 fraze citite? Sau ai ceva puteri para...? .

"Am fost candva credincios. Acum nu mai sunt. Nu spun ca sunt ateu, spun doar ca nu mai cred. "-aceasta este scurta descriere despre dvs...exista un conflict in ceea ce afirmati;daca nu mai sunteti credincios,ce anume sunteti?(este doar o constatare personala -chiar nu sunt interesata sau ingrijorata de statusul spiritual al dvs-doar ca fraza nu face nici un sens).
Eu nu-mi permit sa fac speculatii la adresa nimanui,in spatiul virtual;pentru ca necunoscand persoanele si in viata reala,m-as insela.Am un prieten foarte bun,pe care il admir sincer pentru inteligenta de care da dovada-din pacate,sunt trista caci este ateu,insa in ciuda acestui fapt eu il consider un prieten foarte bun!!!

[quote=Cu siguranta judecata facuta de ateii crestinilor va fi mai blanda decat cea facuta de crestini ateilor, ereticilor, evreilor, etc.[/QUOTE]

Din cate cunosc,nici un crestin nu a fost investit cu atributii in a judeca aceste segmente de populatie,care infirma originea Divina a lui Cristos(sau nu au cunostiinta de ac fapt).
Simplul fapt ca ateii si credinciosii se dueleaza verbal pe acest forum,este la urma urmei doar un act de comunicare,situat in Necesitati de Socializare,imediat dupa cele Biologice...
Ceea ce nu inteleg unii oameni(deopotriva atei si crestini)este faptul ca suntem inzestrati cu Liberul Arbitru si deci raspunzatori direct pentru alegerile noastre...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 14.08.2010 at 22:57:31.
Reply With Quote