15.08.2010, 15:03:01
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de heaven
Felul tau de a vedea lucrurile nu coincide din pacate cu al lui.Tu ai niste asteptari de la viata si nevoi care sunt la polul opus cu ale sale.
Cred ca era tare nemultumit de el insusi,frustrat (probabil copilaria traita in acele conditii si-a pus amprenta) si manipula pentru a-si ascunde adevarata fata.
Totusi,nu trebuia sa astepti ca lucrurile sa scape in asa masura de sub control.A da libertate omului e una,insa aici nu mai era vorba de libertate ci de faptul ca tu erai singura intr-o casnicie fantoma.
Nu spun ca daca puneai piciorul in prag din timp s-ar fi schimbat ceva in el musai,insa macar te-ai fi scutit de o alta perioada de suferinta in speranta unei schimbari care nu a mai venit.
Indiferent de ce iti vor spune cei de aici,sa stii ca o relatie,cu atat mai mult o casnicie se tine in doi si nu unul!
Cred ca te doare acum,insa dupa ce suferinta va trece vei intelege ca prin divortul acesta chiar ti-a facut un cadou.
Si inca un mic amanunt pe care mi-as dori sa il tii minte:oamenii nu se schimba,ci poarta masti,iar cand mastile cad vezi cine intr-adevar statea dupa ele!
|
Din punctul meu de vedere minunat comentariu...subscriu intru totul.
|