View Single Post
Vechi 15.08.2010, 16:51:31
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Interesant mi se pare ce am citit pe enciclpedia de pe net, ca tovarasul ar fi vrut sa dea o lege ca sa nu se mai faca vreodata imprumuturi de la Banca Mondiala, ca cele mai bune alimente din Romania se vindeau la preturi de dumping pentru supermarketuri, ceea ce m a facut sa mi amintesc de o ferma din America de Sud, unde se muncea si traiau in conditii de subzistenta, iar fermierul nu si pute permite tratamentul pentru tuberculoza...

Interesante mi se par si ideile din capitolul despre agricultura biologica a lui Pavel Chirila, mai putin solutia legata de Steiner, ca omul cu cat devine mai academician, alege sa si hraneasca orgoliul, si prea putini isi recunosc greselile, ori ar alege o viata cat mai simpla, dar grea si nu comoda si cu Dumnezeu...

Foarte multi chiar si din calugari s ar parea ca nu aleg o viata cu Dumnezeu, iar mantuirea atunci ar veni din ispite...nu stiu cum vi se pare profetia lui Sundar Singh, dar unul din lucrurile bune de acolo mi a parut a fi in legatura cu simplitatea vietii, stiu si eu, mai mult sau mai putin asemanatoare cu cea a parintelui Tihon din Zadonsk...
Reply With Quote