View Single Post
Vechi 15.08.2010, 20:42:07
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor Vezi mesajul
Capitalismul a adus cu el mai multe nenorociri pare-se decat comunismul este parerea mea, din cz unei libertati gresit intelese si care pe foarte multi daca nu pe majoritatea i-a contaminat cu tot felul de pacate mai ales lacomia, cel putin in comunism eram cat de cat egali. Voi ce parere aveti? Parca eram mai aproape de dzeu pe vremea lui ceausescu si nu era asa multa destrabalare ca acum, curve, samd
Nu cred că ,cineva va ține cont de alegerea ta,a mea sau a altcuiva căci,"nu sunt vremile sub om ci,bietul om sub vremuri!".

Părinții mei spuneau că erau vremuri(prin anii 49,5o)când mergeai pe ascuns să botezi un copil sau să cununi.Și totuși toți creștinii de atunci și-au botezat copii.

Pe mine nimeni,nicodată,nu ma oprit să merg la biserică.Dacă nu am mers atunci în anii comunismului este doar vina mea.
Cine spune că a fost oprit ori minte, ori avea o funcție care nu-i permitea(secretar de partid cu probleme de propagandă).

Ce toată stima pentru meseria de dascăl vă pot spune că ei au fost aceia care au format "omul nou" care a întreținut sistemul(unii din convingere alții doar pentru a-și lua salariul) și tot ei s-au dezis foarte repede de acesta.

Și așa, ca un fapt divers,am cunoscut preot care voia să fie membru al pcr.
Reply With Quote