Citat:
În prealabil postat de o copila
Draga Lia,
imi dau seama prin ce treci pt ca si eu am trecut prin ceva asemanator. Iti face vise si sperante ca vei imbatrani langa acel om si cand colo.....totul pare sa se naruie dupa foarte putin timp.
Eu zic sa nu deznadajduiesti, si eu am apelat la oameniii de pe acest site si am primit cateva sfaturi bune pe care le-am aplicat si...slava Domnului, am trecut peste acel hop.
Totusi.....ce v-a legat de la bun inceput? Cum a inceput iubirea voastra?
Din cele expuse de tine reiese ca desi el e mai mare cu 8 ani, nu e matur, sa-ti iei lucrurile si sa pleci, sa nu-ti asumi responsabilitatea pt nimic pt ca e mult mai simplu sa pleci, acestea nu ii fac cinste si se vede ca nu e "copt". LA fel si cu "prietenii".....vreau sa iti spun ca am ajuns la concluzia ca nu poti avea si familie si prieteni, ori una ori alta. Amici da, mai gasesti, dar prieteni..... Cel mai bun prieten iti poate fi Hristos. el nu te tradeaza niciodata. Problemele mele, ale noastre de cuplu nu le spun nimanui, decat lui Hristos si Maicii Domnului. Ceilalti se mai si bucura de necazul tau sau iti mai dau sfaturi "bune".
Poate si-a gasit pe altcineva, care, pe moment, ii alimenteaza setea de aventureala.
Ce poti face tu? Lasa-l o perioada, nu-l cicali, nu-l presa. Intre timp, du-te la un duhovnic, spovedestet-te, roaga-te, si ai credinta. Ce a unit Dumnezeu nu se desface asa usor. Pana la Taina Cununiei tinerii se inteleg bine, pt ca fiind in pacat diavolului ii convine. Dupa ce primesc binecuvantare apar si problemele, pentru ca diavolul este furios ca a mai pierdut niste "clienti". Asa ca nu dispera, roaga-te si vei primi ajutor.
Doamne ajuta!
|
Multumesc frumos pentru aceste cuvinte! Prefer sa vorbesc cu oameni care nu ma cunosc pentru ca oamenii care ma cunosc, asa cum spui si tu, mai dau si ,,sfaturi bune". Mi-ar placea sa merg la biserica...de fapt merg in fiecare saptamana. Pe mine m-a ajutat inca din adolescenta sa merg la Sfantul Anton. Mi-e tare drag locul acela!
Sunt convinsa ca voi primi ajutor de sus. De fapt eu vreau mai mult ajutor ca sa inteleg cum poate un om caruia i s-a oferit totul (fapt pe care el il recunoaste) sa dea cu piciorul in asa hal? Adica cum poti sa arunci ceva ce Dumnezeu ti-a oferit? Nu pot sa inteleg...oricat as incerca.Pana la urma ce poate sa-ti ofere Dumnezeu mai frumos decat o familie si sa-ti dea alaturi oameni care te iubesc?