View Single Post
Vechi 15.08.2010, 23:31:51
Miha-anca
Guest

Implicit

Asta cu "autoslavirea" mi-a placut. Hai ca ai umor nu gluma!
Noi doi nu ne cunoastem personal si nu ai de unde sti, dar eu chiar ma includ in criticile pe care le fac. Indiferent daca crezi sau nu, asa este.

Am scris mai sus, ca e necesar diagnosticul medicului. Deci nu am zis ca oamenii sa inceapa un tratament, fara sa stie ce sa trateze. Sa faca si tratamentul, dar daca starea se agraveaza din cauza pastilelor, atunci omul e dator fata de sine sa deschida ochii, ca sa nu moara cu zile, cum era sa mi se intample mie. Cu toata aparatura performanta de pe aici, mi s-au dat de n ori medicamente, care mai rau mi-au facut.

In ceea ce priveste durerea: sa stii ca am avut dureri insuportabile, aproape de lesin, din cauza pietrelor la bila si reuseam sa le trec cu bine citind Psalmi. Dupa 3 catisme imi revenea glasul la normal, nu mai era gatuit de durere, iar criza trecea. Deci se poate, chiar fara a fi sfant.

bmd, nu ai cum sa ai succes cu crearea dubiilor in privinta tratamentelor naturiste, pentru simplul motiv ca plantele ajuta. In bolile prea grele, unde e nevoie de mai mult de o planta, sigur, sa se apeleze la medicamente. Nu a afirmat nimeni contrariul.
Uite iti mai dau un exemplu: mie mi-a sangerat gingia mai multi ani, am fost la dentist si acesta a facut ce a putut, dar sensibilitatea gingiei a ramas. Intre timp am aflat de ceaiul de sanziana, cu care clatindu-ma, am scapat in 3 zile de sangerari. Este un fapt.

Un alt exemlpu: la enterocolita se dau medicamente destul de tari si cu greu se vindeca pacientul. Eu stiu de la bunica de ceaiul de leustean, care te incheaga pe loc. Fara intarziere.

Mie, drept sa-ti spun, imi pare rau, ca oamenii au uitat de farmacia verde a lui Dumnezeu, care ne-a dat aceste plante gratis in natura.
Reply With Quote