Doamne ajuta sa ajungem asa cum ati spus Dumneavoastra (vsm), crestini adevarati si mai ales sa putem simti noi insine ca Dumnezeu ne iubeste si ne asteapta ca sa-L gasim.
Nu este deloc usor asta si sunt atatea lucruri care ne deranjeaza, din afara, sau mai ales dinlauntru, iar timpul si motivele pentru rugaciune le gasim atat de greu, incat nu e de mirare ca nu reusim prea usor sa traim ceea ce ne doriti.
Iar ideea cu rugaciunea unii pentru altii (pentru tineri, in special) la aceeasi ora, luni seara, la 23, este foarte buna si cred ca ne va ajuta (ma numar si eu printre tineri si, ca si ei, am nevoie de ajutorul celorlalti).
Despre intalnirea cu Danion nu pot sa va spun nimic, pentru ca nu am fost. Sunt din celalat capat al tarii, de prin partile Aradului, de loc, si de fapt, traiesc un pic si mai departe, asa ca nu am avut cum sa ajung la ea. desi mi-ar fi placut sa pot merge.
Cred ca cei care au mers la conferinta, au avut de castigat sufleteste. Eu am auzit de la alti tineri despre Danion, mai demult, i-am ascultat conferinte inregistrate si am citit cate ceva din cartile lui. Si mi-a placut ceea ce el transmite celorlalti tineri, din propria sa experienta.
Dea Domnul sa putem cu totii sa ne apropiem de Dumnezeu!
Siluan
|