Citat:
Īn prealabil postat de penticostalulmantuibil
Mai domnule Alin,
Poate ca sunt singur, dar in mod sigur nu sunt impotriva tuturor.
Doar impotriva celor care spun prostii foarte mari. Cum ar fi zicerea ca „cine nu e ortodox sau catolic nu il va vedea niciodata pe Dumnezeu”. De la Anatolie citire.
Dar dumnevoastra prea vorbiti la pertu cu mine ca sa nu cred ca ne cunoastem de undeva :). Hmm, ce ziceti, nu cumva ati mai fost banat de doua ori pe acest forum si sunteti acum la al treilea ID?
Daca este asa, bine ati revenit :))
|
daca crezi ca vorbesc cu tine la pertu te rog iartama,eu am crezut ca se obisnueste.in rest te cam inseli domnu' nu ma cunosti deloc,precun nici eu pe tine doar din postarile tale, la care le-am facut radiografia,deci acesta fiind profilul tau vazut de mine.sunt elev de liceu si nu am mai postat pe aici pina acum. am fost educat de mic in spiritul bisericii traind o viata mai dura, poate mi-am format o linie de opinie pentru care ma puteti usor confunda cu altul.oare nu suportati tepusa mea?.daca nu va convine va las,sa loviti in continuare si sa nu aveti adversar,este bine asa?asa ceva doresti?.parerea mea este ca nu suporti loviturile si esti si o fire plingacioasa, fi tare domnule ca viata e din ce in ce mai aspra si ne apropiem de final,semnele prevestesc aceasta.