View Single Post
Vechi 16.08.2010, 09:40:39
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Păi ce valoare au sfaturile unui mincinos? Și cine este oare tatăl minciunii?
Spune-mi cu cine te însoțești, ca să-ți spun cine ești!
Vsovi spunea deunăzi că are 42 de ani, iar acum ne minte peste tot prin Forum că ar avea 92, ca să dea mai multă greutate sfaturilor lui "bătrânești".
Până și poza de pe buletin îi trădează vârsta: 42 de ani împliniți, merge ebrios pe 43.
La mai mare și la mai mulți!

„Draga” mea, eu știu că vrei să mă scoți mincinos cu oricechip, și asta pentru că ești necredincioasă, dar te întreb cine poate să spună vârsta mea altcineva decât Dumnezeu și cu mine?

Sau nu este vârsta mea ci poate o fi a ta... sau a altcuiva...

Am cu siguranță 92 de ani și 7 luni, atât cât mă va ține Dumneazeu...

Deci astăzi am 92 de ani și 7 luni, și mâine nu știu ce va fi... cu mine. Căci așa am socotit și la concluzia asta am ajuns.

Și pentru ce mă faci mereu mincinos și mă urmărești peste tot pe forum? De ce ispitești pe un boșorog ce stă să moară? De ce nu lași în pace pe un sărman hoit putergăit? Nu ți-e rușine să te iei de bolnavi ce suferă de ... am uitat cum îi zice... ceva boală ce înecepe cu s... , dar nu mai știu cum îi zice.

Nu aveți cu ce să vă jucați... Aruncați vorbe grele... Și de ce nu crezi că am astăzi 92 de ani și 7 luni chiar dacă nu demult poate aveam 42 de ani și 6 luni? Ce ști dumneata despre cum trece timpul? Ei bine nu ști nimic dar iată te afli mereu în treabă ca să bârfești și să susții sus și tare că ce? Ce urmărești tu de fapt? Să te creadă alții pe tine? Păi e vârsta mea și nu e vârsta ta... sau vrei să ți-o dau ție? Eu ți-o dau, dar n-ai să te superi pe mine dacă o să ai 92 de ani și 7 luni? Așa că ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se împlinească... și nu mai fura ce au alții și nu mai trage cu ochiul pe gaura cheii ca să știi tu... că ți-am mai zis... atunci când vei afla, nu știu dacă vei putea suporta... Deci lasă așa cum am declarat eu despre vârsta mea:

Am 92 de ani și 7 luni... și mulțumesc Domnului că mai trăiesc și astăzi, din moment ce iată am scris câte ceva, pentru curioși.

Last edited by vsovivi; 16.08.2010 at 09:44:05.
Reply With Quote