View Single Post
Vechi 16.08.2010, 15:20:50
costache marilena
Guest

Implicit

Ati obosit? eu cred ca v-ati suparat. Atunci ce sa mai spuna cei care au 70, 80 si chiar mai multi ani? Ei au prins un razboi, o lunga perioada comunista si de parca n-ar fi fost destul, acesti ani grei de desfrau politic si istoric? Ei ce sa mai faca? Viata lor s-a dus... si mai rau, si mai bine, timpul a trecut... dar au fost acasa...
Voi sunteti tineri, va primeste strainatatea. Va da un loc de munca, strazi frumos pavate, curatate, asfaltate...
Eu nu pledez pentru a ramane in tara dar nici pentru a parasi tara. Cred ca cei plecati nu sunt mai fericiti acolo, oriunde sunt ei. Sunt doar ametiti de confortul de acolo. De viata mai "civilizata" de acolo. Acolo e "altceva"... Desigur, acolo, "oriunde" oamenii sunt mai civilizati, nu intalnesti cersetori (doar tigani romani), nu sunt infractori (doar tigani romani) si cei plecati sunt tratati de bastinasi cum se cuvine (ca tigani romani...).
Politicienii sunt mai... dar ce conteaza cum sunt! Cei plecati acolo "oriunde" nu fac politica, nu sunt interesat de politica ci doar de o viata mai buna, mai confortabila. Pentru multi dintre noi, o viata mai buna, o masina mai "ca lumea" si niste sosele mai fara gropi sunt mai de pret decat "acasa".
Plecati, dragii mei, daca asa simtiti. Poate ca si eu as pleca de-as mai fi tanara. Dar daca as pleca nu as mai fi acasa.
Reply With Quote