Colors, în continuare minti cu nerusinare si ma denigrezi continuu!
Citeste cu atentie postarile mele. Iau apararea ortodoxiei, dar la un alt nivel, pe care, cu numai 12 clase "terminate cu greu" (asa cum te-ai prezentat tu) si cu o cultura acumulata in mediul rural nu ai cum sa-l intelegi!
Fiecare dintre noi are nivele diferite de intelegere, de la fiecare se cere cat poate sa dea, cat poate sa inteleaga!
EWu nu vin sa tratez probleme personale pe Forum, nu ma laud (ca tine) cu ispitele prin care am trecut, nu dau sfaturi personale, nu fac pe duhovnicul cu unii si cu altii!
Cred ca tu estei ceea ce se numeste un "fundamentalist", pentru ca nu esti adeptul "fundamentalismului" ca "Miscare sau atitudine care ataca orice abatere de la doctrinele si practicile considerate esentiale intr-un sistem religios, politic, educativ". Tu nu aperi invatatutra Bisericii care cere sa respºectam ierarhii si Sf. Sionod.
Mai degraba ti se potriveste termenul de "eretic", adica adepta al unei "erezii"
"Doctrina sau credinta religioasa care ia nastere in sanul unei Biserici, abatandu-se de la dogmele consacrate ai care este condamnata de Biserica respectiva".
Corespunzi tiparului: nu respecti deciziile ierarhiei Sinodului (ba chiar le contesti), prezinti altora drept corecte "abaterile" tale, nu respecxti dogmele consacrate (ascultarea), iar atitudinea ta este condamnata de BIserica Ortodoxa.
De altfel aduci multe acuzatii, arunci cu mult noroi in Biserica, dar nu ai adus nici un fel de argument!
M-ai acuzat ca iau apararea "catolicilor si tuturor celorlalti". Minti Liviu! Arata-mi unde iau apararea acestora!
Spui ca mustrarea nu imi place! Cine esti tu sa mustrezi? Cu ce drept? Ma supun Bisericii si oamenilor ei, Liviu, pentru mine, tu esti un eretic si am argumentat de ce!
Cred ca pericolul cel mare pentru BOR, in momentul de fata nu este de la UE, ecumenism, secte ci din interiorul Bisericii, din cauza oamenilor ca tine!
Romanii aveau o vorba/tactica: Dezbina si cucereste! Pe cine sptijini tu, Liviu, cu incercarile tale de dezbinare?
|