[quote=costache marilena;278174]Draga Timeea, cred ca tu ai vreo 21 de ani (stiind ca fratele tau e mai mare cu 9 ani iar el acum are 30, parca, nu?). De doi ani studiezi si muncesti in strainatate, asta insemna ca la 19 ani ai plecat. Macar de drum si de trait acolo pana sa-ti gasesti de lucru te-a ajutat cineva cu bani, nu? la asta ma refeream cu "trimisul la studii in strainatate". Si asta nu-i lucru rau, Doamne fereste! Si sunt sigura ca nu-ti este prea usor.
Parintii mi-au dat 200 de euro cand am plecat. Nu intru in detalii privitor la felul cum m-a ajutat Dumnezeu sa ma descurc cu banii, mai lucrasem in liceu, m-am mai imprumutat, stiu doar ca eu am fost "barza chioara careia i-a facut Dumnezeu cuib", nu am niciun merit.
Sper ca nu v-am facut o parere proasta despre fratele meu, dupa cum mi-a lasat de inteles doamna Rodica50, nu este un om rau, ma iubeste si il iubesc, nu este nici zgarcit el cu mine, nu asta am spus, de exemplu mi-a dat 100 de euro cand am plecat. Partea cu obiectele pe care le-a vazut la mine si pe care le dorea vin din copilul din el care a trait cu atata frustrare, asta este clar. Iar partea cu masina, e adevarat ca si-o doreste pe cea a mamei, mie nu mi-a cerut sa-l ajut sa-si ia alta, spuneam doar ca altcineva ma sfatuia sa-l ajut cu aceasta, iar eu ma gandeam ca are dreptate si trebuie sa-o fac, repet pentru a fi sigura ca s-a citit bine ceea ce am pustat. Problema este cum trebuie sa procedez eu acum fata de el, cum sa-l ajut, cum sa-i pansez ranile...
Last edited by timeea89; 16.08.2010 at 20:27:07.
|