Jeni nu gresesti cu absolut nimic...eu iti sustin dorinta...tu ma cunosti cat de cat si stii ca am trecut si eu prin multe...dar daca nu faceam acest pas chiar nu stiu ce se intampla cu mine stii ca eu am fost enorm de dezamagita si inca mai sunt...tara asta nu a facut absolut nimic ca eu sa nu plec...si tare mi-as fi dorit la un moment dat sa pot sta cu familia mea.
este o mare sansa pentrru batranetile voastre si pentru viitorul copilor vostri.
Daca puteti sa plecati...plecati cat mai repede...nu conteaza unde stai ca sa te mantuiesti, iar tu stii bine asta...
Nu spun ca aici fug cainii cu covrigi in coada...spuneai ca ati fost numiti tigani de romani in grecia....si aici unde sunt eu i s-a intamplat prietenului meu la locul de munca sa fie numit asa dar cica era in gluma...dar nu conteaza, esti numit tigan dar esti tratat ca OM...intampini multe, trebuie sa fii pregatita de tot ce-i mai rau si vei vedea tu apoi...
Crede-ma ca NU m-as mai intoarce in Romania sub nici o forma...dar asta inca nu o hotarasc eu...mai am multe de trecut pana sa pot spune ca nu mai am nici motive...
In fine...toate adunate PLECATI...chiar zilele astea am vb cu un amic contabil cu ASE care din cauza la taxele si ce se intampla la ora actuala s-a hotarat sa plece in Noua Zeelanda cu copii si sotia...va studia ofertele lor si nu se va uita in urma, intr-un an sunt absolut aranjati acolo....ceea ce in Romania nu vor reusi niciodata nici ei nici copii lor.
Te inteleg perfect si sunt alaturi de tine in decizia ta...si eu inca sunt trista din aceleasi motive ca si tine.

((