Citat:
În prealabil postat de Doriana
Georgiana, in postarea precedenta ai pus o serie de intrebari, dar, sincer, nu stiu de ce le-ai pus, deoarece tu esti o persoana pentru care totul este clar si ai raspuns la toate:
Din moment ce esti lamurita si impacata cu raspunsurile tale, eu sper ca esti fericita, nu prea mai am ce sa adaug, decat o mica dedicatie. Cu consideratie:
http://www.youtube.com/watch?v=__bZ-...ext=1&index=11
|
Doriana, acele doua intrebari pe care le-am pus, au fost puse cu scopul de va raspunde voi singuri, (zic voi pentru ca vad ca esti de alta confesiune), cu scopul de a va face sa va dati sema ca este gresit (pacat) sa nu cinstesti Crucea, pe Sfinti si pe Maica Domnului. Bineinteles ca nu stiu motivul concret pentru care ele nu sunt cinstite de catre cei de alta confesiune, dar nici nu am nevoie de un raspuns pentru mine. Ti-am mai spus, erau pentru voi acelea.
Multumesc pentru acea dedicatie, este un cantec crestin pe care-l avem si noi ("A batut la usa ta Cineva").
Si nu am spus toate acelea ca sa jicnesc sau pentru a intimida pe cineva, ci pentru a exprima clar care sunt diferentele.
P.S.: nu sunt raspunsuri de la mine citire (pentru ca daca le inventam eu, nu eram "fericita"), acelea sunt toate extrase din invatatura ortodoxa, doar exprimarea imi apartine.
Doamne ajuta!