View Single Post
Vechi 16.08.2010, 23:41:59
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Cele scrise de tine, Marilena, este o dovada ca Dumnezeu te iubeste. Pe noi, cei din afara ne-a gonit din tara, caci se saturase de rautatile noastre. Ideea nu mi-a venit mie, ci am gasit-o intr-un verset din biblie.
Orice ar crede altii, dorul de departe nu de la Dumnezeu vine. Iar acum constat ca este ca o obsesie pentru tot romanul: emigrarea.
Atata va pot spune: nu plecati orbeste, oriunde, ca multa suferinta am vazut la cei nou sositi. Acum 20 ani era altceva. Cineva te lua in primire; acum esti si te descurci singur. Dar nu este imposibil sa reusiti, daca aveti o meserie cautata.
Pe aici au inceput o campanie impotriva muncii la negru. In aproape toate tarile sunt la putere partidele extremiste, care sunt impotriva strainilor. Ganditi-va bine!
Fii sigura, Miha-Anca, Dumnezeu ne iubeste pe toti in aceeasi masura! Dar iubirea Lui este diferit exprimata. Mie imi arata intr-un fel iubirea, tie altfel. Dorinta de emigrare vine din diverse motive. Nu-i judec eu pe cei ce-au emigrat si nici motivele lor nu le analizez. Important este ca oriunde ne duc pasii sa facem cinste neamului din care ne tragem.
Dumnezeu sa-i ajute si sa-i binecuvinteze pe cei pribegi!
Reply With Quote