View Single Post
Vechi 17.08.2010, 09:10:50
speranta1970's Avatar
speranta1970 speranta1970 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2009
Locație: brisbane, australia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO Vezi mesajul
buna bmadalin, eu sunt crestina ortodoxa si traiesc in Japonia unde nu am contact cu ortodocsi. Iti dau raspunsul meu care este luat din Sfanta Scriptura (Cuvantul lui Dumnezeu).
Dumnezeu ne-a lasat scris in Întâia epistolă sobornicească a Sfântului Apostol Ioan capitolul 3 asa: "pacatul este nelegiuirea".
M-am dus si am cautat in DEX semnificatele cuvatului si am gasit asa:
1)nelegiuire = Faptă care contravine legilor juridice sau preceptelor morale; fărădelege, infamie, crimă
2) nelegiuire = Faptă reprobabilă, condamnată de lege; fărădelege, ticalosie

Stiind ca legea morala reprezinta cele 10 porunci ala lui Dumnezeu. Daca acolo unde vei merge vei asculta de aceste porunci nu este pacat. Pentru ca in porunci scrie sa onorezi pe mama ta si pe tatal tau deci sa nu-i lasi uitarii, scrie sa nu furi sa nu minti... Dute aici si citeste-le singur: versi de la 2 la 17 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=32&cap=20
cu prietenie, Violeta
Sa te ajute DUmnezeu sa ramai ortodoxa ca stiu ce greu trebuie sa -ti fie din punct de vedere spiritual sa traiesti intro tara unde ortodoxia este aproape inexistenta, si unde traditia si cultura este traita asa de intens ca nu permite si nu accepta alta conceptie spirituala inafara de cea pe care ei o traiesc de mii de ani.

Lumea pleaca in strainatate din multe alte motive, nu toti pleaca pentru ca simt ca e prea greu in tara lor. Important este sa ducem si sa pastram in noi credinta ortodoxa si poate prin exemplu nostru vor vedea si altii ce este ortodoxia de care multi n-au auzit. Doamne ajuta!!!!1