Citat:
În prealabil postat de Un ticalos
Iubirea: Imi spui cuvinte frumoase si eu mi le-am spus de atatea ori si o vreme ma comportam bine apoi iar cadeam.
|
Inseamna ca nu ai dorit cu adevarat sa te ridici la statutul de OM...iar acum consider ca realizand tot ce ai facut si ca sansele tale sunt minime in fata familiei, prietenilor...etc este timpul sa faci ceva concret cu tine ca sa dovedeti celorlalti ca te-ai schimbat, ca ai devenit OMUL care trebuia sa fii si pe care toti si-l doresc in preajma.
Nu astepta intai sa fii iertat si apoi sa arati ca te-ai schimbat...asta ai facut de atatea ori pana acum si uite unde ai ajuns.
Acum este randul tau...si daca este nevoie de ani...atunci asteapta ani de zile pana sotia va reveni la tine, iar ea va reveni daca intr-adevar va vedea schimbare definitiva nu de moment si nu din vorbe...
Deci...la treaba...fapte si nu vorbe...tu singur stii ce ai facut si nu trebuie sa mai faci...deci??/
Iar ideea ca nu mergi la spovedit de rusine e de la diavol...lasa prostiile si asuma-ti responsabilitatea ca un om matur si mergi sa vorbesti cu Dumnezeu...dupa o spovedanie curta si bine facuta te vei simti altfel si vei putea face schimbarile cu tine altfel.
Hai Ticalosule...capul sus si nadejdea la Hristos...la El nimic nu este de niertat...dar spune-i ca sa "stie ce sa ierte la tine".
:) Succes!!!