Citat:
În prealabil postat de luminita-
M-am gandit sa plec de acasa dar cred ca asta e pacat,cum altfel sa obtin ceea ce vreau?Daca i-am zis mamei ca plec a inceput sa tipe la mine ca imi place sa ajung pe strazi,dar nu e vorba de asta,eu vreau sa plec de acasa ca sa atrag atentia,ca sa o fac pe mama obligata sa-mi gaseasca oameni cu care sa vorbesc sau sa faca ceva sa ma simt bagata in seama,folositoare si sincer alta metoda chiar nu gasesc.Uneori ma gandesc ca e mai bine fara mine ca sunt un parazit oriunde m-asi duce,nu sunt capabila de nimic decat sa enervez.E mai bine fara mine oriunde chiar si in Biserica.
Ma scuzati de exprimari dar m-am gandit ca poate aveti alte idei cum as putea sa ma schimb sau sa atrag atentia asupra mea in mod pozitiv.
|
Ai primit idei, sfaturi bune de la prietenii forumului nostru , eu insa am sa-mi pemit sa te cert . Daca aveai 12 ani , ziceam ca n-ai inca intelepciunea sa apreciezi gravitatea spuselor tale. Plecatul de acasa
acum nu este o solutie .
Analizeaza singura ce-ai scris ! vrei sa pleci de acasa sa obtii ceea ce vrei !
Parerea mea : NU STII CE VREI !
Plecatul de acasa nu-ti va rezolva problemele , din potriva , iti va aduce altele mai grele.
Vrei sa atragi atentia printr-un lucru negativ , producand suferinta altora !
Nimic bun nu se cladeste pe suferinta altora .
Parintii , asa cum ni i-a dat Dumnezeu , merita in primul rand respect .
Si , a pleca de acasa cand nu esti inca pe picioarele tale , cand nu ai cum sa te intretii singura , doar asa ca s-o obligi pe mama
sa-ti gaseasca oameni cu care sa vorbesti (asa ceva n-am mai auzit , scuza-ma !! ).....dovedeste lipsa de respect ptr grija si truda lor ca tu sa ai toate cele necesare , ptr toti acesti ani in care au avut grija de tine , te-au ocrotit , te-au educat asa cum au stiut ei mai bine . Sunt sigura ca te iubesc asa cum esti , cu bune si rele . .. si ca doresc sa te fereasca de tot cei rau .
Si-n lume e atata rau , mult prea mult rau ..Va veni si timpul cand vei hotara singura totul in viata ta ..ai sa vezi ca nu este totdeauna usor. Dovedeste -le ca pot avea incredere in tine , ca ceea ce faci , faci bine si cu tragere de inima si vei vedea schimbarea .
Iti doresti prieteni . Chiar n-ai in familie o ruda de varsta apropiata cu care sa iesi in parc , la un film , teatru , expozitii , excursii .. cu care sa vorbesti despre orice ? printre colegii tai chiar nici o fata care sa fie pe aceeasi lungime de unda , cu care sa comunici , sa iesiti , sa o vizitezi ..?
Hai , nu -ti pierde rabdarea mai uita-te in jurul tau ..poate este o persoana la care nici nu te-ai gandit .
ar mai fii un aspect ..poate tanjesti dupa un prieten , iubit , si te intrebi de ce tu nu ..esti remarcata de nici un baiat . Rabdare si aici ...
Toate la timpul lor !
Cred ca suferi de .. plictiseala . Lucruri trecatoare ...Bucura-te de faptul ca esti bine sanatoasa , inteligenta , cu familie si priveste in jur cata suferinta si cata boala la prea multi tineri de varsta ta .
Multumeste-i lui Dumnezeu ptr tot ce ai si roaga-te dar , vezi ce-i ceri ca s-ar putea sa nu stii ce ceri ..
La 18 ani ar trebui sa te preocupe ce profesie vei avea . Deci , timpul care-ti prisoseste poate fi folosit in aceasta directie.
Citeste aici pe forum , daca n-ai citit deja , thread -ul Poetul din gara Sinaia . Si vezi , ai vrea sa fii in locul lui ?
pana una alta , te

si-astept sa ne spui , in curand , ca ti-ai gasit linistea.
Doamne ajuta!