View Single Post
Vechi 17.08.2010, 15:52:19
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Haideti, domnule, ca nu e asa de greu. Va inteleg ezitarile, dar stim atatea exemple, chiar de sfinti, care s-au nascut si crescut in afara Bisericii... Sfantul Duh poate ajuta pe oricine.

In principiu nu sunt de acord cu prozelitismul activ; sunt de parere ca pentru oricine are dorinta sincera de Adevar, si este dispus sa priveasca dincolo de prejudecatile ce i-au fost inoculate, Adevarul in ce priveste Biserica lui Cristos se va releva de la sine.

In cazul dumneavoastra, insistenta cu care tineti sa discutati despre Biserica Catolica reflecta fara indoiala un interes real. Probabil este primul pas al calatoriei catre "acasa". Va trebui doar sa va faceti curaj si sa priviti lucrurile si pe langa prejudecatile dumneavoastra. Stiti ce a spus Mantuitorul - "Dacă ați fi orbi n-ați avea păcat. Dar acum ziceți: Noi vedem. De aceea păcatul rămâne asupra voastră."
Nu am nici o ezitare si nu doresc nici o secunda sa ma duc la catolici,nu mai insinuati lucruri din astea.
Am scris pe acest topic pentru ca sa incerc sa va mai deschid ochii,dar se pare ca asta e o utopie.Poate pur si simplu,am pierdut timpul.
Reply With Quote