Citat:
În prealabil postat de Scotianul
Am urmarit cu atentie acest thread si am mai cautat pe net.Pe realitatea stirea apare asa:
http://www.realitatea.net/arhiepisco...la_731485.html
Asta cam schimba situatia pt ca daca eu stau la aceea casa de oaspeti,nu sunt taxat,nu este vorba de o societate comerciala,atunci o eventuala suma pe care o las pentru ca asa doresc eu poate fi considerata donatie.Din ce stiu donatiile nu sunt impozitate daca entitatea in cauza(mai intai as intreba daca este vorba de o persoana juridica) nu este firma platitoare de TVA.Din ce stiu>procesul-verbal intocmit de o echipa a GF poate fi atacat in instanta.Daca l-au intocmit nu inseamna ca au si dreptate,mai ales ca vorbim de o entitate non-profit din ce am inteles.Alta neclaritate provine din modul cum au fost gasiti acei bani.A fost o perchezitie?Acest lucru stiu ca se poate realiza doar impreuna cu organele abilitate de lege, la efectuarea perchezitiilor.Nu am gasit scris asa ceva.Daca vorbim de obligativitatea de a avea casa de marcat inseamna ca vorbim de un agent economic,altfel este un nonsens.Cine este agentul economic?!
Sunt cam multe aspecte care te pun pe ganduri cu privire la acest control.
|
Aveti perfecta dreptate. Sa speram ca se va gasi un avocat care sa apere interesele si mai ales imaginea Arhiepiscopiei in instanta.