View Single Post
Vechi 17.08.2010, 19:12:01
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Un ticalos Vezi mesajul
multumesc tuturor pentru mine chiar nu mai are rost ceea a fost a fost nu se mai poate repara nimic. imi pare rau ca v-am provocat sa va risipiti sfaturile bune pentru mine. cred ca am vrut sa ma lamentez inainte de gestul final.
Domnule, trebuie sa fiti barbat si sa va asumati consecintele faptelor dumneavoastra.

Ati "calcat pe bec" rau de tot. Este foarte posibil ca sotia sa divorteze.

S-ar putea, ba chiar este foarte posibil, sa obtina si custodia copiilor, si sa nu mai comunice cu dumneavoastra.

Cu alte cuvinte, v-ati bagat singur intr-o groapa destul de adanca.

Trebuie sa constientizati acest lucru.

Iar dupa ce veti fi constientizat, foarte clar, ce ati facut, este esential sa nu disperati.

Virtutile teologice crestine sunt trei: credinta, pe care am inteles ca o aveti, caritatea, sau dragostea, pe care inteleg ca o aveti, si nadejdea, pe care NU AVETI VOIE SA O PIERDETI !

Tot ceea ce ati facut poate, si trebuie sa fie reparat. De catre dumneavoastra. Incet. Greu. Cu efort, cu sudoare, cu lacrimi, cu rugaciune, cu dragoste.

Primul pas: sa realizati ca, oricat de dificila ar fi situatia, ar fi putut fi mai rau. Ati fi putut omori pe cineva la betie. Copii si sotia ar fi putut sa moara intr-un accident.

Dar dumneavoastra sunteti liber, si constient de situatie. Sotia si copii sunt sanatosi.

Poate va dura ani de zile pentru a remedia situatia. Si ce daca ? Dumneavoastra aveti ocazia sa remediati situatia !

Va fi greu. Si ce daca ? Orice lucru de valoare merita un efort pe masura !

Mai presus de orice, nu aveti voie sa va pierdeti speranta.
Reply With Quote