Eu am inteles asa:GF desfasoara controale in baza unor legi care ii permit acest lucru.Deci trebuie vazut daca aveau competenta sa verifice acolo.Fiecare proces-verbal al GF trebuie insotit de documente/dovezi in sustinere.Intrucat noi nu le stim nu ne putem pronunta.Acel asezamant din cadrul Minastirii Curtea de Arges(as sublinia acest aspect) nu cred ca este nici unitate hoteliera si nici pensiune(ca sa fac o legatura cu distinctia facut de dl Erethorn intre agent economic si comerciant).Si asta ar trebui verificat.Asa cum a remarcat si dl.Erethorn(dansul are studii de specialitate si cred ca poate analiza mai bine)acuzatia de evaziune fiscala este foarte grava si trebuie probata.Nu stim ce probe au in sustinere cei din GF.Pina la urma doar instanta va lamuri aceste aspecte si sunt de acord sa vedem solutia care se va da.Mie mi-se pare foarte ciudata situatia pt ca o acuzatie de evaziune fiscala inseamna(vezi link)
http://www.antievaziune.ro/
Acum depinde ce probe au in sustinere.Totusi,juridic vorbind,la acest moment acei oameni nu pot fi considerati vinovati prin prisma prezumtiei de nevinovatie.Singura posibilitate pe care o vad>sa-i acuzi ca folosesc casa de oaspeti precum o unitate hoteliera sau de acest tip fara sa ai autorizatii si fara sa plateasca impozitele cuvenite.Proba ar fi acei bani gasiti pt ca este singura proba de care s-a facut vorbire pina acum.Este o proba cel putin discutabila si poate fi rasturnata in instanta.Cam multe necunoscute.Ramine de vazut ce va fi dar eu am dubii cu privire la vinovatia acelor oameni.