View Single Post
Vechi 17.08.2010, 19:45:15
52ZIZO 52ZIZO is offline
Banned

Data înregistrării: 24.06.2010
Locație: Japonia
Religia: Ortodox
Implicit aici sunt textele

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Unde scrie în Scriptură asta, ca să citesc și eu ?
Din Scriptura: ,,Cel ce va crede si se va boteza, se va mantui" ('Marcu 16, 16).

acesta e un citat dintr-un portal otodox:" De la cel ce se boteaza, se cere primirea dreptei credinte si pocainta de pacatele savarsite, care prin botez se iarta, dupa cum zice Sfanta Scriptura: ,,Pocaiti-va si sa se boteze fiecare din voi intu numele lui Iisus Hristos spre iertarea pacatelor, si veti lua darul Sfantului Duh" (Fapt. Apostolilor 2, 38); ,,Cel ce va crede si se va boteza, se va mantui" ('Marcu 16, 16). De aceea se rosteste la Botez Simbolul Credintei."

si acesta tot de acolo e: "Mantuitorul a asezat Sfanta Taina a Botezului, dupa invierea Sa din morti, atunci cand a poruncit Sfintilor Apostoli: ,,Mergand, invatati toate neamurile, botezadu-i pe ei in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, si invatandu-i sa pazeasca toate cate am poruncit voua" (Matei 28, 19-20).

nu stiu ce sa mai cred!? dar in nici un caz Domnul Hristos cerea Apostolilor sa se duca si sa invete pe noii nascuti ceea ce ei invatasera de la Iisus.