View Single Post
Vechi 17.08.2010, 20:25:15
Mar1vs Mar1vs is offline
Banned

Data înregistrării: 17.08.2010
Locație: Piatra Neamt
Religia: Alta confesiune
Angry

Bravo Nicole si bravo Radu!! Cel putin in privinta asta gandim la fel...

Citat:
În prealabil postat de Nicole_Alma Vezi mesajul
Din pacate multi crestini n-au inteles ideea: COMUNISM = ANTI DUMNEZEU. Paradoxal, nu, tinand cont de site-ul pe care ne aflam?
(...)
p.s. - Pt un ateu pledezi f. bine, probabil ai trecut prin multe.
Nicole, cand am citit "pentru un ateu..." am zambit... Majoritatea ateilor pe care ii cunosti nu stiu sa sutina un punct de vedere?? Sau nu au nicio notiune despre religie/teologie si trecutul ei?? Aia nu-s atei...
In fine, multumesc pentru complimet.

Daca sunt trecut prin multe?? Nu stiu ce sa spun... Eu n-am nici macar 18 ani. Peste o luna ii fac. M-am nascut dupa Revolutie, dar cand am spus ca "stiu despre ce vorbesc" am vorbit foarte serios.
Cunosc sistemul, asa cum functiona in interior pe vremea lu' "raposatu' "... Tatal meu a facut politica in vremurile alea si a avut o functie destul de importanta, la nivel judetean. Asta pana sa aiba dosar la securitate (prin '88 - '89) pentru ca incepuse sa se abata de la "calea" Partidului... Daca nu venea Revolutia, eu probabil nu existam acum, iar taica-meu infunda vreo puscarie.
Eu, fiind pasionat de politica si istorie, l-am "descusut" si l-am pus sa-mi prezinte en-detail tot sistemul politic... Credeti ca azi e coruptie?? Credeti ca azi politica e o c*rva??
Habar n-aveti ce era atunci! Pentru ca nu se cunostea si nu se spunea! Azi se stie tot si se afla tot, d'aia vi se pare mai rau...
Reply With Quote