Bravo Nicole si bravo Radu!! Cel putin in privinta asta gandim la fel...
Citat:
În prealabil postat de Nicole_Alma
Din pacate multi crestini n-au inteles ideea: COMUNISM = ANTI DUMNEZEU. Paradoxal, nu, tinand cont de site-ul pe care ne aflam?
(...)
p.s. - Pt un ateu pledezi f. bine, probabil ai trecut prin multe.
|
Nicole, cand am citit "pentru un ateu..." am zambit... Majoritatea ateilor pe care ii cunosti nu stiu sa sutina un punct de vedere?? Sau nu au nicio notiune despre religie/teologie si trecutul ei?? Aia nu-s atei...
In fine, multumesc pentru complimet.
Daca sunt trecut prin multe?? Nu stiu ce sa spun... Eu n-am nici macar 18 ani. Peste o luna ii fac. M-am nascut dupa Revolutie, dar cand am spus ca "stiu despre ce vorbesc" am vorbit foarte serios.
Cunosc sistemul, asa cum functiona in interior pe vremea lu' "raposatu' "... Tatal meu a facut politica in vremurile alea si a avut o functie destul de importanta, la nivel judetean. Asta pana sa aiba dosar la securitate (prin '88 - '89) pentru ca incepuse sa se abata de la "calea" Partidului... Daca nu venea Revolutia, eu probabil nu existam acum, iar taica-meu infunda vreo puscarie.
Eu, fiind pasionat de politica si istorie, l-am "descusut" si l-am pus sa-mi prezinte en-detail tot sistemul politic... Credeti ca azi e coruptie?? Credeti ca azi politica e o c*rva??
Habar n-aveti ce era atunci! Pentru ca nu se cunostea si nu se spunea! Azi se stie tot si se afla tot, d'aia vi se pare mai rau...