Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Nu trebuie să-i judecăm prea aspru pe (neo)protestanți fiindcă nu au cultul crucii. Ca și inexistența cultului sfinților și altele, cauza comună a tuturor acestor lipsuri este reducerea fundamentului credinței la Biblie. Aceasta este adevărata eroare protestantă,
Este foarte dificil, pentru cei care se bazează numai pe Biblie, să găsească fundament pentru cultul Crucii, al Sfinților, pentru pururea fecioria Maicii Domnului și altele.
|
Aveti dreptate, domnule doctor. Este foarte dificil (chiar imposibil) pentru cei care cred numai in invataturile Mantuitorului si ale Sfintilor Sai Apostoli (gasite numai in Biblie) sa dezvolte alt cult decat cel pentru Hristos. ""Cãci am judecat
sã nu stiu între voi altceva, decât pe Iisus Hristos, si pe Acesta rãstignit" .- spune Sfantul Apostol Pavel (1 Corinteni 2:2).
P.S. Se observa la dvs. (si cei asemenea dvs.) o atitudine dusmanoasa fata de Sfanta Scriptura. Este normal sa va deranjeze invataturile Mantuitorului si ale Apostolilor. Va darama toata sandramaua construita din "invataturi si porunci omenesti"(vezi Marcu 7).