Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Daca tu ai fi fructul unui viol, consideri ca ar fi fost ok sa fi rupta in bucati cu un cleste, smulsa din trupul mamei tale si aruncata la cosul de gunoi ?!
|
In cazul acela, daca eu as fi fost salvata sau nu, crezi ca mai avea vreo importanta? Sa-mi traiesc viata fiind considerata bastarda, neiubita de catre maica-mea, deoarece imi da de mancare numai pentru ca i-o zice religia? Nu nu.
Citat:
Ceea ce este bolduit este cea mai mare tampenie, cum adica avortul se face cand inima nu bate si sist nervos nu este dezvoltat. Atunci de unde stii ca este cu malformatii? Stii cand incepe inimioara sa bata? Pe la 3-4 saptamani. este cat o boaba de mazare atunci, n-ai de unde stii ca va avea malformatii. Si acea masa de celule cum s-ar dezvolta daca nu s-ar hrani?
|
Na na, informeaza-te tu: i periodul embrional organele sunt doar niste "schite", deci se poate vedea daca este ceva in neregula sau nu.
Nu ma refer la problemele fetului, ci si la mama, poate avea probleme cu uterul (pozitia, fibroma) patologii, mama prea tanara sau prea in varsta etc.
Acea masa de celule nu simte nimic pana la a saptea saptamana de gravidanza, deci nu poate suferi, nu simte durere. Da inima bate dupa a 4 saptamana, dar ce schimba?
Are tot respectul meu curajul acelei mame, dar sunt persoane care nu vor sa poarta greutatea aceea.