View Single Post
Vechi 18.08.2010, 00:39:33
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Din momentul in care cele doua celule s-au unit ele formeaza o VIATA! Dumnezeu in acea celula a pus un SUFLET! Daca El a hotarat ca acel copil sa aiba viata,cine suntem noi sa trecem peste deciziile Lui? Inima copilului este primul organ care se formeaza,apoi celelalte. Dupa moarte este invers: inima este ultima care se descompune. Este o taina a lui Dumnezeu! La fel ca intregul nostru corp. Sunt 2/3 apa si 1/3 pamant. Exact acesta este raportul pamantului cu al apei pe planeta. Oare sa fie tot o intamplare? Cine suntem noi sa trecem peste mana lui Dumnezeu? Daca El a daruit o VIATA,cine ne da noua dreptul sa o luam??

Si ce daca acel copil are (Doamne-fereste) o anumita problema? Are si el dreptul la viata! Trebuie si el sa-si primeasca botezul si vrea si el sa guste din Trupul si Sangele Domnului. Cine suntem noi ca sa-i rapim toate acestea??

Va sfatuiesc sa priviti acest clip,banuiesc ca majoritatea stiti engleza! El ce sa mai zica??

http://www.youtube.com/watch?v=H8ZuKF3dxCY
Eu nu sunt Hitler ca sa zic ca toti embrioni malformati trebuie avortati. Orice om este special in modul sau, dar daca o mama hotareste sa intrerupa o sarcina, pentru motivele pe care le repet de la inceputul topicului, este alegerea ei si nu trebuie condamnata. Si eu sunt de acord cu avortul, atata timp cat acel embrion nu sufera, nu simte durere.
Poi sentimentele sunt pe ultimul post. "Avortul" este prezent si in lumea animala: daca un pui nascut nu este in grad sa manance sau se imbolnaveste, maica-sa il abandoneaza. La oameni este mai diferit, suntem mult mai complexi emotional si sentimental, si preferi sa omori o fiinta care nu ai vazut-o niciodata, nu ai atins-o, decat un copil deja nascut, care totusi te atasezi instinctiv la el. Mai bine sa intrerupi gravidanta acea decat sa-ti omori copilul mai tarziu, cand nu mai poti continua sa traiesti in acel mod.
Eu asa vad situatia.
Reply With Quote