Citat:
În prealabil postat de Bast-et
"Avortul" este prezent si in lumea animala: daca un pui nascut nu este in grad sa manance sau se imbolnaveste, maica-sa il abandoneaza.
|
Hai sa-ti spun ceva,desi imi este extrem de greu sa ma gandesc,regret ca am fost "fortat" de viata sa vad un anumit lucru groaznic cu ochii mei:
Cand eram elev in liceu tocmai ce iesisem pe poarta scolii,sa merg spre casa,iar acolo era o catea cu puii ei. Unul dintre catelusi fusese (probabil) calcat de masina,era saracul cu intestinele pe afara! O imagine macabra,dar inca mai traia,statea nemiscat acolo si respira. Ei bine tin sa subliniez ca mama lui nici o secunda nu pleca de langa el,statea si il lingea si i se vedea durerea in ochi,incerca parca prin orice mijloace sa-i mai aline suferinta propriului pui! Asa ca ceea ce spui tu este o minciuna! Omul a decazut cu mult sub conditia animalului!
Si cum poti spune ca o mama poate hotari daca intrerupe sarcina sau nu? Draga mea,un om este format din TRUP si din SUFLET! Nimeni nu se poate lauda ca el si-a creat trupul,ca el si-a facut sufletul,ca el si-a daruit sanatatea de care se bucura etc. Dar totusi se spune "femeia este stapana pe trupul ei". Cata ipocrizie! Cum sa fie stapana?? Ar fi fost stapana daca si l-ar fi creat ea,dar din moment ce l-a facut altcineva inseamna ca i-l datoreaza acelui "Cineva" si ca trebuie sa ascultam de poruncile Lui. Este foarte logic.