View Single Post
Vechi 18.08.2010, 05:13:24
mirelat
Guest

Implicit sa dam cezarului...

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul

Editare - acum am observat ca situatia ar putea fi de fapt mult mai serioasa, articolul spune ca s-a inceput o ancheta pentru evaziune fiscala, ceea ce inseamna ca vorbim deja de infractiuni...
Da, comisarul-sef al GF Arges este de parere ca aceasta pensiune "Casa Pelerinului" trebuie sa aiba o evidenta clara a operatiunilor comerciale derulate si necesita emiterea de BON FISCAL pentru serviciile prestate. Deci, trebuie sa-si cumpere casa de marcat, si sa plateasca si amenda de 10.000 lei ptr ca n-au avut-o pana acum.

PS: am gasit niste impresii postate de cineva pe net, dupa un sejur in zona la inceputul lui august... ieftin, dar totusi este un tarif fix. nu e nimic gratis sau cu contributie benevola.

"Dupa ce am vazut minunatiile din muntii Fagaras (cascada Balea, lacul Balea, transfagarasanul, barajul Vidraru, cetatea Poienari), "pe Arges in jos, pe un rau frumos" cum zice balada Mesterului Manole, am ajuns la bijuteria Manastirea Curtea de Arges (in biserica din spatele ei se afla Sfânta Muceniță Filofteia de la Curtea de Argeș) si pe zidurile manastirii o sageata ne indruma catre Casa Pelerinului.
Pe o ulita pe langa zidul manastirii am ajuns la un loc minunat:
- loc de parcare
- flori pe langa gard
- terasa unde sa stai sa te odihnesti si sa manaci linistit
- camera cu 2 paturi la numai 80 lei (unul matrimonial si unul un pic mai mic)
- fotoliu pentru masaj daca asteptai prea mult sa iei masa la terasa:)
- bucataria delicioasa la preturi incredibile: 2 clatite 3,5 lei (nu 7 ca in busteni), un ceai 1 leu (nu 3) si tot asa ciorbe, gratar, salate etc.
Un loc pe care vi-l recomand daca faceti traseul pe care l-am facut noi (Transfagarasan dinspre Cartisoara:), e locul ideal de odihna si de ospat pe care il cauti dupa o zi minunata prin muntii Fagarasului."
Reply With Quote