View Single Post
Vechi 18.08.2010, 08:29:26
sigfrid22 sigfrid22 is offline
Banned

Data înregistrării: 17.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ai perfecta dreptate! Pacat ce nimeni nu vrea sa raspunda la toate punctele tratate de tine. Spun ca a fost rau in comunism,dar cum a fost inainte?? Daca nu facea comunismul ce a facut aveam acum 25% populatie urbana! Ca sa nu mai zic ca infrastructura ar fi lipsit cu desavarsire. Am facut 100 de miliarde de euro datorie in 20 de ani,daca nu era comunismul deja eram datori vanduti,cred ca am fi datorat o suma de cateva ori mai mare! Si acum tot e bine,sa vedeti ce fa fi in viitor! Si mai spuneati de libertate,veti vedea libertate cand veti avea cipuri sub piele. Va vedi dori comunism in zilele acelea! Luati aminte: prigoana e proape!
Dupa cum vezi au raspuns doar cu vorbe .Eu am dat exemple concrete cu ce s-a realizat. ei stiu doar sa repete ce au auzit despre comunism dar nu vor sa faca o lista cu realizari care se vad!!!peste tot ,intoata tara sunt constructii facute de romani in comunism.Nu se gandesc Unde ar fi locuit daca nu le facea ceausescu case.Daca cei de varsta mea ar sti sa foloseasca acest gen de comunicare s-ar vedea cat sunt de multi cei care gandesc ca noi!Multumesc lui dumnezeu ca mai exista oameni care stiu sa aprecieze corect. Eu n-am sustinut ca era o societate perfecta Ci doar ca afost MULT MAI BINE atunci.
Reply With Quote