Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Vsovivi este un mincinos pucios care se dă drept ortodox, dar nu e; se dă moș de 92 de ani, dar nu e, căci are 42. Adică așa spune el, când spune că are 42 și 6 luni, , când că are 92 și 7 luni . Și pe deasupra își mai bate joc și de alții. Adică, se dă mare și deștept, și rezultă că ceilalți toțți sun proști, dar poți fi inteligent și eretic în același timp. E cazul lui Vsovivi, care face fie pe față, fie voalat, propagandă sectei Pucioșilor. De câte ori ai să vezi că scrie "Cuvântul lui Dumnezeu" în postările lui, să știi că Vsovivi nu se referă la Biblia Ortodoxă, așa cum ne referim noi toți, ci la Biblia Pucioșilor, scrisă de ei începând cu anul 1955.
|
Adică tot eu...
Adică tot eu mint și tot ei sunt sectă... și nu voi, firește... că probabil voi aveți pile pe undeva... pe la cine oare?
Păi nu e vârsta mea? Până și vârsta mea de 92 de ani și 7 luni o vrei și tu și MariaMargareta roata
bicicleta? Păi ce să faceți voi cu ea? Că dacă v-o dau și ați avea voi vârsta mea, 92 de ani și 7 luni, nu știu ce v-ați face... cu ea.
Dar uite zic și eu ca ceaușeasca: Dovada?!!
Spui că mint din prozelitism înțelept pentru pucioși și că sunt dintre ei... păi cum dacă nu m-am botezat încă la ei și nu am întâlnit pe nimeni din sfânta Cetate și locuiesc în Cluj, și sunt mirean mare păcătos din poBor ce merg să-l mai aud din când în când pe părintele Teofil sau pe Pintea Viteazul... la Catedrală... Deci cum spui mereu că le fac Pucioșilor propagandă? Păi eu îl aștept pe Ilie care vine iar, și
azi și mâine iar la telejurnal...
Nu am făcut la nimeni propagandă deșartă ci v-am mărturisit pe Adevărul... dar voi mereu vă îndoiți chiar și după ce ați căzut mereu în propriile minciuni și o știți prea bine... și nu vă convine și tot eu sunt de vină... păi nu vă convine că vă iert mereu și că v-am mărturisit pe unde e bine s-o luați și voi... spre Lumină și nu spre întunericul cel mai din afară, nu pe acolo unde e scrâșnirea dinților și scârnirea măselelor și frigul focului veșnic.
Nu știu de ce sunteți așa de supărăcioși, defapt știu, de la politică, fiindcă v-au băgat în cap să credeți că vreți „fericirea” că puteți face toate păcatele așa ca ei și să spuneți toate minciunile crezându-vă câini vrednici ce apără minteresul de partid, adică peștera de tâlhari, casa... dar e casa păcatului, casa robiei, casa lui ispiton-faraon... Și oare voi chiar nu credeți? Nu vreți să deschideți ochii mari? Și chiar să nu aibă Domnul miriade de îngeri și legiuni de arhangheli gata să plinească într-o clipă voia Domnului? Să aibă nevoie să-l apere niște
puști? sau niște boșorogi de 92 de ani și 7 luni așa ca mine? Să-l apere de erezii și de secte prin prozelitismul vredniciei de sine că iată numai eu sunt vrednic? Și cel mai ortodox dintre toți ortodocșii mireni mari păcătoși mireni din poBor? Și mare Pucios pe deasupra?
Deci v-am zis e vorba de
păcatul cel mare, prozelitismul credinței
necredincioase ce vine din
socotința vredniciei de sine și din autoândreptățirea cu
propria lui cugetare venită așa ca o bârfă a nemulțumirii răzvrătit cârtitoare... pentru dorul de întinare... întinarea altuia.
Nu mai fiți unelțicile politicienilor ce răspândesc înțelepciunea prozelită a mintereselor lui nenia ci înrolați-vă în Domnul... că altfel cădeți în superstiț, cine voiește, că dragoste cu deasila nu mere pere în panere ce se dă nu se mai cere...
Că iată vă spun cea mai mare taină:
Domnul nostru Iisus Hristos ce se născuse deja din pururea fecioara preacurată Maria a fost văzut de Moise pe munte de la spate, când se pitise în crăpăturile munților. Cum e posibil? Iată că e posibil!
I-a să vedem dacă și acum mă acuzați tot pe mine de erezie sau sectarism? Ia să vedem credeți sau nu credeți grozăvia
aceasta care v-am mărturisit? E
grozăvia lui Dumnezeu!
„Avară-i vopsât gardhul și-nlăuntru leneopardul!”,
„Râde ciorb de oală spartă fiindcă ciorb la ciorb nu-și scoate ochii, oqqqlulhul în care e șade bârna telescopică, șade pe 7 munți ca pe niște ape mari... ape de nisisip, acolo unde a rodit ispisisikaa ceva și apoi a acoperit ca să ai tu ce căuta împreună cu fiuțul ăla micu... ăla din desfrânata jidoavcă, autoîntronatu* la loc sfânt... cum ar veni adică, a lu* nenia.”