Salutare
Citat:
În prealabil postat de Scotianul
Intrucat am suficiente neclaritati pe anumite aspecte>imi voi acorda o perioada pentru a studia in amanunta ceea ce nu am inteles.Dupa aceea voi lasa sa treaca un timp si voi relua rationamentul si verificarile mele ca sa vad daca ajung la aceiasi concluzie sau daca sesizez erori.Voi face tot posibilul pentru a sta de vorba cu teologi din toate confesiunile ca sa vad viziunea din mai multe perspective.Apoi voi analiza totul si o sa ma rog Celui de Sus,in mila Lui,sa ma ajute sa inteleg ceea ce acum nu pot.Daca va fi sa nu inteleg voi relua totul ,fie si in situatia in care acesta cercetare ma va urmari pina la finalul vietii.Sper macar sa am constiinta impacata ca am facut tot ce am putut dpdv uman pt a intelege anumite aspecte.Voi face tot posibilul sa depasesc barierele subiectivismului cu care ma lupt de multe ori.Asta este ce pot face din pozitia in care ma gasesc acum.
Cu siguranta alti oameni inteleg mai bine,mai profund,mai corect.Pot accepta acest lucru.Se pare ca eu nu ma numar printre ei.Cu siguranta sunt aspecte care depasesc capacitatea mea de intelegere.Si asta pot accepta.Tocmai de aceea voi face tot ce imi sta in putere in vederea intelegerii acelor aspecte.Daca nu voi putea>asta este iar Cel de Sus ne va judeca pe fiecare pentru ce am facut pe lumea asta.
|
citeste si din Sfintii Parinti ca ei nu mint niciodata,fiindca eu am incredere in ei,aparai si pe acesti Sfinti ca si ei sau straduit sa ne ajute.Te rog frumos sa nui asculti pe Dumitru,stiu ca este o situatie delicata,te rog frumos sa nui judeci pe preoti ortodoxie,ca si ei simt aceeasi durere ca si noi si ei se roaga.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur
|