Citat:
În prealabil postat de Samy02
O femeie care face avort nu isi iarta acest fapt niciodata, in sufletul si in mintea ei nu exista iertare .....cainta multa si lacrimi numai de ea stiute.....sunt impotriva avortului......
|
eheee...sunt femei care fac zeci de avorturi si le doare la basca... ca sa nu zic in ce parte dorsala.... si sincer mma indoiesc ca au vreun pic de regret....adica ori ar inceta sa mai ramana insarcinate cu atatea metode in ziua de azi.....ori pur si simplu ar naste copilul....mai sunt si femei ... sa le zicem nestiutoare ... din toate pct de vedere...cel mai grav ca nu stiu de Dumnezeu....
imi pare rau ca unele femei nu stiu sa aprecieze ce le da Dumnezeu si altele se chinuie ani intregi sa ramana insarcinate....si eu acum sunt insarcinata, e mititel are vreo 4 saptamani de abia, dar ne-am chinuit de un an de zile...exceptand posturile (deci vreo cateva luni). dar imi este foarte mila de cele care se chinuie ani intregi, recurg la tot felul de tratamente si in zadar.... stiu cum e sa iti doresti din tot sufletul un copil si el sa tot intarzie....dar cu multe rugaminti si insistente, vine si el....
de aceea, e foarte rau ca unele femei nu apreciaza ce le da Dumnezeu si fac atatea crime din inconstienta ... stiu si am auzit de femei cu cate 10-20 de avorturi ... nici macar daca ar naste cate un copil pe an nu ar omori atatia copii.
deci in concluzie SUNT TOTAL IMPOTRIVA AVORTULUI !!!