View Single Post
Vechi 18.08.2010, 14:26:48
Mar1vs Mar1vs is offline
Banned

Data înregistrării: 17.08.2010
Locație: Piatra Neamt
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Și eu am o mică nelămurire.
Dumneata ce cauți pe un forum creștin-ortodox?
Este un forum al ateilor.
Stiu ca este un forum al ateilor... O sa-mi fac cont si acolo.
Dar m-am inscris aici pentru a afla cat mai multe despre religie, istoria ei si teologie. Eu nu voi incerca sa conving pe nimeni sa renunte la crestinism!

Ultima data cand am verificat, traiam intr-o tara libera (teoretic), prin urmare am dreptul sa ma inscriu si pe acest forum. Daca voi, crestinii otodocsi veti vota in majoritate ca ateii si persoanele de alta religie/cult sa plece de pe forum, eu va voi respecta alegerea. Va rog sa-mi spuneti...

Dar ma socheaza faptul ca pe asemenea FORUM CRESTIN sa blamez comunismul, iar crestinii convinsi sa-i tina partea! Apropo, Dorina: sigfrid22 nu este ateu!

Daca ar sti Sfintii Parinti care au fost umiliti, torturati si ucisi cu cruzime pe la Pitesti, Gherla si Jilava ce se discuta pe un "forum crestin ortodox" s-ar ruga, probabil, sa va lumineze Domnul! Si sunt curios daca ati fi trait in Albania lui Enver Hoxha ce parere despre comunism ati fi avut! Simpatizantilor 'crestini" ai comunismului, atat va spun: n-aveti idee despre ce vorbiti! Cu tot respectul...

Last edited by Mar1vs; 18.08.2010 at 14:29:41.
Reply With Quote