Subiect: Magia
View Single Post
Vechi 17.05.2007, 17:08:13
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

poi magia este derivata din amagire dar si din magi deci e greu termenul dar mai grele sunt interpretarile ciudate ale unor alpbinoshi ce citesc in negreala, buei dar unii sa vezi ce le mai si nimeresc... parerea mea. si sa vezi cum dau in Talon in boji in zatz sau asculta in ghiok cum le vorbeshte marea... Domnule si se-ntampla sa zica si bine sa zica si rau, dar oricum au vrajeala gata construita:

"vai de mine ca eshti blestemat dar o sa traieshti 89 de ani, si cateva fete [bip] dupa tine cand te vad, dar lasa ca are baba leac daca dai bratzara ca loveshte [bip] si apoi iar loveshte si ..." iar daca nu mai dai si te razgandeshti te scuipa sa nu te deoache, ca se pazesc si ele fireshte :) dar itzi merge rau apoi si iar vii sa te scape... Domnule, eu le mai dau cate un ban sa ma lase-npace ca nustiiniciodata ce le poate capul... :) Stiu si eu daca ma lasa... :) Oricum e foarte ciudat ca am intalnit si un tzigan bun care ne-a ajuta dar si o vrajitoare care respecta unele reguli... vrajea, cershea, dar nu fura si avea totusi ceva suflet... :|

Reply With Quote